fbpx

Două îngrijitoare de la o creșă, cercetate de Poliție pentru că ar fi agresat copii

Polițiștii constănțeni fac cercetări după ce două îngrijitoare de la o creșă din Năvodari sunt acuzate că au agresat fizic și verbal doi copii, în vârstă de doi ani și jumătate, anunță Ziare.com.

Potrivit sursei citate, părinții au aflat despre aceste fapte după ce unul dintre ei ar fi montat un dispozitiv audio, iar pe înregistrare se aude cum îngrijitoarele țipă la copii și le vorbesc urât. De asemenea, la un moment dat o îngrijitoare îi spune unui copil să se spele pe față cu apă din toaletă.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanta, două îngrijitoare de la o creșă din Năvodari sunt acuzate că, în 24 aprilie, au agresat fizic și verbal doi copii.

Luni seara, mamele celor doi copii de la creșa respectivă au depus plângere la Poliție, iar oamenii legii au început cercetările pentru comiterea infracțiunii de purtare abuzivă.

 

Cotidianul Libertatea publică și fragmente din timpul înregistrării audio cu îngrijitoarele de la creșa din Năvodari

„Numai figuri ai în cap! Fir-ai a naibii de zăpăcită, în ce hal poate să alerge! Și umflatul ăsta se ia după ea”, se aude o îngrijitoare spunând pe fundal.

„Dă pe faţă cu apă din toaletă! Dacă te mai mişti de pe oliţă, te bag cu capul în ea! Să stai cu capul, nu cu fundul!”

Citeşte întreaga ştire din Libertatea: AUDIO/ Caz șocant la o creșă din Năvodari. Copii obligați de îngrijitoare să se spele cu apă din WC! Polițiștii au deschis dosar penal

Un caz similar a fost semnalat la Iași, în urmă cu o lună.

Ziarul de Iași a publicat, un articol despre Creșa nr. 10 din oraș, în care două îngrijitoare foloseau cuvinte obscene față de copii.

Potrivit jurnaliștilor, infirmierele de la o creşă cu program prelungit din Iaşi au fost înregistrate pe ascuns de părinţii unui copil de 2 ani şi 8 luni în timp ce înjură ca la uşa cortului şi jignesc în limbaj de maidan copiii. Funcţionarele se amuză în timp ce pun un copil să reproducă înjurătura „în p***a mă-tii!“ şi nu se sfiesc să îi numească pe micuţi „porci“„nesimţiţi“ sau să îi ameninţe că îi omoară şi le rupe capul.

Îngrijitoarele și coordonatorul creșei nr. 10 au fost destituiți.