fbpx

Cursurile de la Școala Remedială A.E.R. încep luni, 10 iulie. Peste 1300 de copii înscriși până acum

Cursurile de la Școala Remedială A.E.R. vor începe pe 10 iulie, în poc de 5 iulie, data anunțată inițial de fondatori.

Prof. Marcel Bartic, fondator al școlii, transmite că școala mai are nevoie de câteva zile pentru a configura toate înscrierile și grupele de studiu.

Peste 1300 de copii s-au înscris în program, în mai puțin de o săptămână de la anunțarea lui.

Mesajul lui Marcel Bartic:

Dragi părinți, 

 

Deși am anunțat ca vom da startul Școlii Remediale începând de astăzi, 5 iulie, vom avea nevoie de mai mult timp pentru a configura toate înscrierile și grupele de studiu. Numărul mare de copii care își doresc aceste cursuri ne-au depășit așteptările. În ultimele trei zile, au completat formularul de înscriere peste 1300 de copii și primim în continuare numeroase solicitări. 

 

Din acest motiv, vom începe cursurile luni, 10 iulie. Imediat cum vom finaliza orarele și conturile fiecărui elev, veți primi datele privind orarele și profesorii clasei printr-un mesaj transmis pe platforma Kinderpedia. 

 

Va informăm, de asemenea, că vom mai primi înscrieri doar până vineri, 7 iulie. Vă reamintesc că este important să asigurați prezența copiilor la aceste cursuri, să mențineți comunicarea cu profesorii clasei și să anunțați dacă, din motive obiective, copiii vor lipsi la un moment dat. La trei absențe nemotivate, vom dezactiva contul. Ar fi păcat să nu putem oferi această oportunitate unui copil care chiar își dorește și are nevoie de Școala Remedială de Vară. 

 

Școala Remedială este un program prin care elevii din ciclurile primar și gimnazial beneficiază gratuit de cursuri la limba română și matematică. Cursurile se desfășoară online și sunt susținute de o echipa de profesori cu multă experiență pedagogică și familiarizați cu utilizarea instrumentelor digitale. Sesiunea de vară 2023 se va desfășura în perioada iulie-august și vizează recapitularea/consolidarea noțiunilor din anul școlar care tocmai s-a încheiat.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.