fbpx

ALERTĂ DE FAKE NEWS Prof. dr. Leon Dănăilă neagă că ar fi solicitat o proteză de șold

Prof. dr. Leon Dănăilă dezminte, pe pagina sa de Facebook, informațiile vehiculate de presă, potrivit cărora ar fi solicitat o proteză de șold.

Surse din apropierea neurochirurgului au confirmat pentru Educație Privată că pagina de Facebook îi aparține acestuia, iar mesajul postat este autentic.

Ce spune prof. Leon Dănăilă:

Precizare

În ultimele zile, au fost răspândite în spațiul public mai multe informații false despre starea mea de sănătate și anumite solicitări pe care le-aș fi făcut. Dat fiind că țin la corecta informare a publicului și nu îmi doresc ca numele meu să fie folosit într-o campanie de fake news, țin să fac următoarele precizări:
1. Nu am solicitat niciunui corp medical și niciunei instituții o proteză de șold.
2. Nu sunt înscris pe nicio listă în vederea obținerii unui astfel de dispozitiv medical.
3. Le mulțumesc pentru gândurile bune celor care și-au anunțat disponibilitatea de a mă ajuta pentru procurarea unei proteze de șold, însă nu am o astfel de necesitate.
Cu respect și cu mulțumiri pentru cei care vor prelua acest mesaj și vor contribui la restabilirea adevărului.
Prof. dr. Leon Dănăilă
CONTEXT

Mai multe organizații de presă au relatat că profesorul Leon Dănăilă ar fi solicitat o proteză de șold, însă ar fi fost trimis pe lista de așteptare. Ministrul Sănătății Ioana Mihăilă, a fost chiar întrebată, într-o conferință de presă, ce îi transmite academicianului Leon Dănăilă care aşteaptă o proteză de şold, ea declarând că are toată compasiunea şi simpatia pentru toţi pacienţii.

Ministrul Sănătății Ioana Mihăilă, a fost chiar întrebată, într-o conferință de presă, ce îi transmite academicianului Leon Dănăilă care aşteaptă o proteză de şold, ea declarând că are toată compasiunea şi simpatia pentru toţi pacienţii.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *