fbpx

175 zile de școală cu 2 felii de pâine pe zi este prea mult!

Pachețelul cu răvaș este o GUSTARE între cele 5 mese ale unui copil într-o zi.1175 de zile

Gustarea trebuie să genereze energie. Cum? Păstrând proporțiile, compoziția și valorile nutriționale ale unei gustări. Cum putem spune că este sănătoasă? Când alcătuim gustarea inspirați de sezon, combinând armonios- compatibil și gustos. Schimbați gama de brânzeturi, adăugați salate, legume și fructe proaspete. Evitați să puneți împreună produsele din lapte cu cele din carne. O sugestie, când va gândiți la legume nu uitați de rădăcinoase (morcovi, țelină rădăcina și tulpină) tăiate în bastonașe. Veți fi uimiți cât de agreate sunt de către copii! Combinați brânzeturile cu fructe mai puternice ca structură, rezistente în pachețel. Încercați să reinterpretați eternul sandvici.

Nu uitați, 175 zile de școală cu 2 felii de pâine așezate în “tabloul” tuturor meselor unui copil dintr-o zi, cu certitudine, este prea mult. Pachețelul cu răvaș trebuie să găzduiască gustarea plină de energie, nu o gustare consumatoare de energie.

Pachețelul cu răvaș trebuie să fie Gustos, Rapid și Sănătos! 175 de zile


Urmărește aici gustarea propusă de Elena Daniela GRAURA


Campania ”Pachețelul cu răvaș” își propune să vă ofere idei de hrană sănătoasă, perfectă pentru a fi transportată și consumată în pauza de masă de la grădiniță sau la școală. Însă mai este ceva. Fiecare masă pe care o pregătim pentru copilul nostru este și o declarație de dragoste.


Elena Daniela GRAURA este maestru culinar gourmet tradițional, specialist în bucătăria Transilvaniei, iar visul ei este cel de a repune averea gastronomică românească în bucătăria acestui secol.

Urmărește și

Sandviciul cu brânză dulce, unt sărat și fructe: combinația pe care copiii o vor adora

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.