fbpx

Sandviciul cu brânză dulce, unt sărat și fructe: combinația pe care copiii o vor adora

Unt sărat, fructe uscate și brânză dulce: o combinație perfectă pentru pachețelul de la școală. Chef Elena Daniela Graura, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în gastronomie din România și păstrătoare de rost gastronomic, prezintă, în cadrul campaniei ”Pachețelul cu răvaș”, o serie de rețete recomandate părinților, dar și sfaturi despre cum să abordeze relația copiilor cu mâncarea.

În ediția de astăzi, prezentăm o rețetă ușor de preparat, dar și de iubit de către copii, dată fiind combinația inedită între gustul dulce și cel sărat. unt sărat

Ingrediente unt sărat

  • o felie de pâine cu secară și semințe
  • unt bun cu cristale de sare
  • o felie de brânză dulce, light
  • fructe uscate: mere roșii, caise și prune uscate
  • se poate adăuga o felie suplimentară de brânză dulce


Urmărește aici gustarea propusă de Elena Daniela GRAURA

Campania ”Pachețelul cu răvaș” își propune să vă ofere idei de hrană sănătoasă, perfectă pentru a fi transportată și consumată în pauza de masă de la grădiniță sau la școală. Însă mai este ceva. Fiecare masă pe care o pregătim pentru copilul nostru este și o declarație de dragoste.

Câteva rânduri scrise în fiecare zi (sau ocazional, dacă nu ai timp), îi pot transmite copilului nu doar că îl iubim, ci și că suntem alături de el chiar și când nu suntem în imediata apropiere. Îl pot asigura că știm ce fel de zi urmează să aibă, mai ales dacă urmează un test sau un alt gen de examinare și, în cele din urmă, îi pot face întreaga zi mai frumoasă.

La final, iată și ”răvașul” transmis de Elena Daniela GRAURA:

Susțin echilibrul și diversificarea păstrând gustul natural și metodele de preparare neagresive, adaug aici și importanța momentului mesei/tipul mesei și combinațiile compatibile.
Cred că acestea sunt caracteristicile alimentației inteligențe sănătoase .

 

Nu uitați, calitatea ingredientelor și intervenția redusă asupra lor aduc cu ea mari beneficii.


Dacă ai ajuns aici citește și

E prea mic. E pregătit să facă sport? Ce sport?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.