fbpx

Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat o fetiță dintr-un centru de plasament

Victor Ponta și  soția sa, Daciana Sârbu, au înfiat o fată dintr-un centru de plasament, în cursul acestui an, și au anunțat, acum, acest lucru, informează site-ul știrileprotv.ro

Daciana Sârbu a anunțat, de asemenea, decizia, pe pagina sa de Instagram:

Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos si neasteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie in care mai vine un copil.
Ne bucuram din nou de inocenta copilariei si mai prelungim putin binecuvantarea de a avea un copil mic alaturi de noi.
Va multumim tuturor celor care veti intelege ca nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru ca vrem sa o protejam pe Maria si sa o ajutam sa ajunga la un echilibru in noua ei viata alaturi de noi.

Daciana Sârbu și Victor Ponta mai au împreună o fiică de 12 ani, Irina. Fostul premier al României mai are un băiat de 17 ani, Andrei, din mariajul anterior cu Roxana Ponta.

Victor Ponta a lăsat de înțeles încă de marți seara, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D că El și Daciana Sârbu au adoptat un copil.

Întrebat câți copii i-ar plăcea să aibă, Victor Ponta a declarat: ”Trei. Câți am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dvs”, a răspuns Victor Ponta. La finalul interviului însă, Denise Rifai a vrut să lămurească subiectul și a insistat: ”Ați vorbit despre al treilea copil…”. ”Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei”, i-a spus Victor Ponta, citat de Click.ro

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *