fbpx

Universitatea din București va oferi after-school gratuit pentru copiii de ciclu primar ai angajaților

foto: educatieprivata.ro

Începând cu 4 martie 2024, Universitatea din București își propune, prin Fundația „Virtute et Sapientia” și Centrul de Învățare, să ofere servicii educaționale pentru copiii de ciclu primar ai angajaților cu norma de bază la UB, după orele obligatorii de la școală.

Programul de activități de tip after-school, conturat la inițiativa Rectorului Universității din București, prof. univ. dr. Marian Preda, va începe cu preluarea copiilor, între orele 12:30-13:30 și va continua cu un program educațional echilibrat, care să asigure atât sprijin pentru activitățile academice (teme, intervenții remediale, consolidare), cât și activități de dezvoltare personală și stimulare a creativității și a gândirii critice. Programul se va finaliza la 17:00.

Activitățile se vor desfășura la sediul Centrului de Învățare al Universității din București, aflat în aceeași curte cu Facultatea de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5, Corp C, et. 4), vor fi oferite de personal calificat / specializat și coordonate de experții în științele educației de la Centru.

Centrul de Învățare al UB oferă un spațiu prietenos de joacă, relaxare și învățare, iar întregul program educațional va fi oferit gratuit tuturor celor înscriși. De asemenea, în cadrul programului, copiii angajaților Universității din București vor putea beneficia, contra cost, și de servicii de servire a mesei. Mâncarea va fi pregătită la cantina Universității din București, aflată în aceeași locație.

Mai multe fotografii cu spațiile și dotările actuale ale Centrului de Învățare al Universității din București pot fi accesate aici.

Pentru a elabora un program și a asigura logistica necesară, reprezentanții Universității din București implicați în acest proiect au rugămintea, către părinții-angajați cu norma de bază la UB să completeze următorul formular. Chestionarul are ca scop evaluarea interesului și a nevoilor potențiale și nu echivalează cu o înscriere în program.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.