fbpx

International School of Oradea – Grădiniță

Oradea

Prezentare

Bine ați venit la grădinița ISO!

De la o vârstă fragedă, profesorii noștri cu înaltă calificare dezvoltă curiozitatea naturală a copiilor pentru a explora lumea din jurul lor. Facem tot posibilul pentru a angaja dorința intrinsecă a copiilor de a învăța și sperăm că aceasta va rămâne cu ei pe tot parcursul vieții.

EARLY YEARS FOUNDATION STAGE
Această etapă importantă acoperă grupele de creșa și grădinița care le oferă celor mici un program integrat de învățare de trei ani. Progresul fiecărui copil este monitorizat îndeaproape în domeniile cheie care alcătuiesc această etapă:

Domenii principale:
Dezvoltarea personală, emoțională și socială
Comunicare și limbă
Dezvoltarea fizică

Domenii specifice:
Fonetica
Matematică
Arte
Înțelegerea lumii

În acești ani de formare, punem un accent special pe dezvoltarea personală, socială și emoțională.
Relațiile apropiate sunt construite cu părinții, profesorii și asistenții, pentru a se asigura că fiecare copil are cea mai bună pregătire pentru următoarea etapă a educației. Credem că copiii realizează cele mai bune rezultate atunci când există un parteneriat puternic între casă și școală. Valorile noastre fundamentale pentru a învăța, a respecta și a reuși sunt esențiale pentru învățarea atât pastorală, cât și academică

This is International School of Oradea

Vezi mai mult

Noutăți / activități

Galerie foto

Echipa

Profesorii de la International School of Oradea  provin dintr-o mare varietate de medii. Unii sunt profesori internaționali cu experiență, în timp ce alții s-au alăturat direct din sistemul britanic. Toți împărtășesc o convingere comună în ceea ce privește beneficiile școlarizării internaționale și se dedica să ofere studenților noștri cea mai bună educație posibilă.
ISO recrutează profesioniști bine pregătiți, cu experiență relevantă. ISO oferă și sprijină dezvoltarea profesională continuă a tuturor angajaților. Promovăm în mod activ bunăstarea tuturor studenților și angajaților și cunoaștem și susținem toate politicile și procedurile de protecție a copiilor în cadrul școlii.