fbpx

Un elev de 17 ani și un tânăr de 20 de ani, înjunghiați în fața unei școli din București

Doi tineri, unul de 17, altul de 20 de ani, au fost găsiți înjunghiați în fața unei școli din București, anunță ziare.com. Potrivit martorilor, aceștia ar fi avut un conflict.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, joi, pe 3 iunie, la ora 13:00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în apropierea unei unități de învățământ din sectorul 2 are loc un scandal între mai mulți tineri.

La fața locului au sosit polițiștii Secției 9 Poliție care au identificat doi tineri cu vârste de 17 și 20 de ani, ce prezentau răni produse cel mai probabil de un obiect tăietor înțepător. Din primele date, cele două persoane ar fi fost agresate de alți trei tineri, care nu se mai aflau la fața locului la sosirea polițiștilor.

Cei doi tineri au fost transportați la unități spitalicești pentru îngrijiri.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. La acest moment desfășoară activități în vederea identificări tuturor persoanelor implicate și stabilirii împrejurărilor prin care s-a produs evenimentul.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.