fbpx

Totul despre testarea standardizată

Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, testarea standardizată este susținută la nivelul Ministerului Educației. Tot pentru prima dată în 30 de ani, ea începe să se contureze ca o variantă viabilă pentru a testa cu aceeași unitate de măsură toți elevii din România, la începutul și la finalul fiecărui an școlar.


Totul despre testarea standardizată, miercuri, 20 aprilie, ora 16:00, live pe pagina de facebook f/educatieprivata


Ce este, însă, testarea standardizată? Cum funcționează acest instrument? Ce trebuie să învețe profesorii și ce trebuie să afle părinții și elevii despre ea?

Răspunsul la aceste întrebări îl vom afla miercuri, 20 aprilie, la ora 16:00, de la:


Dragos ILIESCU

Dragoș ILIESCU, fondator BRIO

  • Doctor în psihologie, profesor universitar și conducător de Școală Doctorală în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București (2014–prezent)
  • Președintele Diviziei pentru Evaluare și Apreciere Psihologică în cadrul Asociației Internaționale de Psihologie Aplicată (IAAP) 
  • Lector, apoi Conferențiar Universitar și Coordonator al programului masteral în Comunicare Managerială și Resurse Umane în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (2005– 2014) 
  • Director de Proiect în cadrul diferitelor programe cu finanțare națională legate de comportament organizațional, resurse umane, stil de învățare sau comportament al școlarilor  

Elena Manuela DAVID

Elena Manuela DAVID, profesoară de matematică Colegiului Național ”Petru Rareș” Suceava

  • profesor de matematică al Colegiului Național ”Petru Rareș” Suceava din 1989 până în prezent
  • director al Casei Corpului Didactic ”George Tofan” Suceava din 2016 până în 2022
  • project manager la EduMax – Education Maximizer – centru de dezvoltare personală și profesională -Suceava din 2010 până în prezent
  • inspector școlar minorițăți naționale în perioada 2006-2013
  • director adjunct al Colegiul Național ”Petru Rareș” în perioada 2001-2006

IMPORTANT Cei care se înscriu prin formularul de mai jos obțin un abonament gratuit BRIO pentru 2 luni! 

Nume(Obligatoriu)
Consent(Obligatoriu)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.


Ce este BRIO?

Testele Brio sunt teste digitale standardizate, prin care elevii români din clasele I-XII își pot evalua obiectiv cunoștințele la principalele materii școlare și își pot îmbunătăți performanța la examene. Afla mai multe aici. 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.