Summer Well 2018: Ghid de festival

Prietenos cu copiii și plin de suprize pentru cei mari, Summer Well este festivalul care, de opt ani, reprezintă una dintre atracțiile cele mai interesante ale lunii august.

Pentru a fi la curent cu tot ceea ce trebuie să știți despre acest eveniment, organizatorii ne-au transmis următorul Ghid de Festival.

Cea de-a opta ediție a festivalului Summer Well, are loc în perioda 10 – 12 august 2018, pe Domeniul Știrbey, din Buftea.

Program festival

Festivalul Summer Well 2018 își deschide porțile:

Vineri, 10 august – orele 18.00

Sâmbătă, 11 august – orele 12.00

Duminică, 12 august – orele 12.00

Programul complet al festivalului cu repartizarea artiștilor pe scene și pe ore, îl puteți găsi aici: www.summerwell.ro.

Night Picnic

Conceptul de Night Picnic a fost prezentat publicului pentru prima dată în anul 2017, când organizatorii au extins durata festivalului cu încă o zi. Și în acest an, seara de vineri este dedicată pentru Night Picnic, iar publicul prezent se poate bucura de un concert al Orchestrei Simfonice București, care va interpreta într-o manieră clasică, cele mai cunoscute piese ale trupelor ce vor urma să concerteze în acest an la festival.

Surpriza pregătită este Rhye, proiectul muzical R&B al cântărețului canadian Mike Milosh. Misterios, senzual și sexi, Rhye este o combinație sensibilă între o voce divină și o percuție senzorială. Cu ocazia Summer Well 2018, Rhye concertează în premieră în România.

Intrarea la Night Picnic este gratuită pentru posesorii abonamentelor și biletelor Summer Well. Pot fi cumpărate și bilete special pentru Night Picnic de pe www.summerwell.ro.

SUPER HOT 2

Designerii Morag Myerscough şi Luke Morgan, parte a Supergroup London, vor dezvolta instalația impunătoare SUPER HOT, prezentată în cadrul Summer Well 2017. Pentru prima dată, o instalație realizată la un festival din România a apărut în designboom: https://www.designboom.com/art/morag-myerscough-luke-morgan-super-hot-romania-09-01-2017/ .

Morag și Luke au avut prima expoziție permanentă de la Design Museum, din Londra, finalizată în anul 2016.

The Lantern Company

Seria de invitaţi speciali continuă, iar printre ei se numără cei de la Lantern Company, din Liverpool, care, pe 10 şi 11 august, vor avea un spectacol de lumini şi culori absolut fabulos, marcat de instalațiile senzaționale, sub formă de creaturi supradimensionate luminoase.

 

Camping

Pentru prima dată zona de camping este situată în interiorul minunat al Domeniului Știrbey. Mărginită de copaci, acum, corturile pot fi dispuse foarte aproape de festival.

Cei care doresc să campeze aici au la dispoziţie următoarele pachete: Camping Spot, Basic Camping (pentru 1 și 2 persoane), Camping Flying Tent (pentru 2 persoane), Camping Flying Tent Extra (pentru 3 persoane).

Mai multe detalii puteţi găsi aici: https://summerwell.ro/camping.html.

Camping-ul se deschide vineri, 10 august, la ora 12.00 și se va închide luni, 13 august, ora 12.00.

Informații bilete

Abonamentele pentru festivalul Summer Well 2018 sunt disponibile în Orange shops și rețeaua Eventim și online pe easytickets.ro, eventim.ro, entertix.ro, bilete.ro, blt.ro, festicket.com la prețul de de 315 lei + taxe. La intrare vor fi disponibile bilete la prețul de 355 lei + taxe. Pot fi achiziționate și bilete de o zi.

Mai multe detalii puteţi găsi aici: www.summerwell.ro.

 

Aplicația pentru mobil

Pentru a fi la curent cu programul şi ultimele noutăţi, nu uita să îţi descarci şi aplicaţia Summer Well, disponibilă pentru Android și iOS.

Aici vei găsi informații despre:

  • Line-up și programul detaliat
  • Informații esențiale de participare
  • Harta cu punctele de interes din cadrul festivalului
  • Zona completă pentru mâncare și băutură (Food Court)
  • Activități disponibile în cadrul festivalului
  • Top-up online al cardului de festival

Merchandise

Optimef X Summer Well este prima colecție capsulă realizată de Optimef în colaborare cu Summer Well. Spiritul retro Optimef este reinterpretat de data aceasta într-o manieră exotică, totul pornind de la paleta de culori tropicale marca Summer Well. Astfel, întreaga energie creativă a celor două branduri este concentrată în aceste noi creații. 

Concepută sub motto-ul ”Wear it like you’re on holiday. Everyday”, colecția capsulă compusă din brățări din pânză pentru modelul Optimef Fărăzece și borsete din piele în trei culori vibrante celebrează vara și ideea de libertate asociată cu acest anotimp.

Mai multe detalii puteți găsi aici: http://www.optimef.com/optimef-x-summer-well/

Organizatorii pregătesc și o colecție inedită de merchandising.

Acces

Accesul în spațiul dedicat Summer Well va fi permis pe baza biletului valid. La intrarea în spațiul festivalului și după validarea abonamentului/ biletului participanții vor primi câte o brățară care va fi valabilă pe parcursul celor 3 zile și care trebuie păstrată la mână pe toată durata evenimentului. Un abonament îi dă dreptul participantului la o singură brățară.

La Summer Well accesul copiilor sub 12 ani este gratuit și este permis dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți sau tutore, care trebuie să prezinte un abonament valabil pentru accesul său și al copilului la festival. Un părinte/ tutore poate însoți un singur copil. 

 

Programul festivalului:

 

Vineri: 18:00 – 02:00

Sâmbătă: 12:00 – 04:00

Duminică: 12:00 – 04:00

 

Pentru Summer Well a fost creată o linie specială de transport, care este operată de Regia Autonomă de Transport București. Autobuzele vor pleca în fiecare zi de festival din stația Muzeul Țăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piața Victoriei) conform programului:

 

Vineri: 17:30 – 01:00

Sâmbătă: 12:00 – 04:00

Duminică: 12:00 – 04:00

 

Plecarea din Buftea se va face din stația amenajată lângă Domeniul Știrbey. Prețul unei călătorii dus-întors este de 7 lei. Autobuzele vor circula la un interval de aproximativ 15 – 30 de minute.

***

Despre Summer Well

Summer Well este, așa cum reiese și din slogan, mai mult decât un festival de muzică: este o mini vacanță. Ajuns la a 8-a ediție, va avea loc anul acesta în perioada 10 – 12 august, într-o locație unică, Domeniul Știrbey din Buftea. Summer Well 2018 va include: o scenă secundară, Bohemian Village, Summer Wellness, instalații de artă, expoziții, street food și multe altele.

 

Pentru mai multe informații, vizitați: