fbpx

SUA: Atac armat la un liceu. Cel puțin 3 morți și 6 răniți. Suspectul, un elev în vârstă de 15 ani

Photo 6296628 / 911 Police © Peter Kim | Dreamstime.com

Cel puțin trei persoane au fost ucise și alte șase au fost rănite marți, într-un atac armat petrecut la un liceu din Oxford, Michigan, a spus un oficial al șerifului din comitatul Oakland, relatează agenția Reuters, citată de Digi 24.

Din primele informații, cele trei persoane ucise sunt elevi, a spus adjunctul șerifului, Michael G. McCabe, la o conferință de presă. Una dintre persoanele rănite este profesor la liceu.

Suspectul acestui atac armat este un tânăr de 15 ani, care este elev la liceu, a spus McCabe.

„Am primit peste 100 de apeluri la 911”, a spus McCabe.

Suspectul a fost reținut fără incidente la cinci minute de la sosirea poliției, a spus oficialul. O armă a fost recuperată la fața locului de la suspect, a adăugat el.

„În acest moment, credem că a acționat singur”, a spus McCabe.

Toți elevii evacuați au fost mutați într-o clădire din apropiere pentru a-și întâlni rudele.

Sursă foto: https://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-police-car-image6296628

Din primele informații, cele trei persoane ucise sunt elevi, a spus adjunctul șerifului, Michael G. McCabe, la o conferință de presă. Una dintre persoanele rănite este profesor la liceu. Suspectul este un tânăr de 15 ani, care este elev la liceu, a spus McCabe. „Am primit peste 100 de apeluri la 911”, a spus McCabe. Suspectul a fost reținut fără incidente la cinci minute de la sosirea poliției, a spus oficialul. O armă a fost recuperată la fața locului de la suspect, a adăugat el.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.