fbpx

Ștefan Pălărie: (USR): Am găsit ceva normal în legile-pe-surse ale educației: separarea funcțiilor de directori sau inspectori de orice funcții politice

Senatorul USR Ștefan Pălărie afirmă că ”între 1000 de lucruri pentru care îți pui mâna în cap, am găsit ceva normal în legile-pe-surse ale educației, pregătite de Guvern: separarea funcțiilor de directori sau inspectori de orice funcții politice.”

”Repet, nu cred până nu văd, mai ales că totul este extrem de „la secret””, spune Pălărie.

”Culmea coincidenței, pasajul despre depolitizare, care a apărut în textele fantomă, este o inițiativă legislativă lansată de mine și colegii din USR. NU vă faceți iluzii, partidele de la putere, PSD și PNL au votat DEJA împotriva ei, iar inclusiv Ministerul Educației, acum doar 6 luni, a dat aviz negativ. Nu cred că și-au schimbat poziția.

Deci, n-am așteptări. Eu chiar mă uit cu atenție ce vor face cu acest articol „experții” din educație Nicu și Marcel. Sper că nu vor face greșeala, ca din întreg textul legilor, să taie FIX acest lucru. Să vedem dacă vor avea curaj să elimine o modalitate prin care aparatul de partid se înfruptă din miile de joburi din educație sau dacă nesimțirea politică nu are limite și nu le pasă dacă se afundă în ea.
Vorbim de un proiect al Legilor Educației aruncat „pe surse” de la minister, deci e cale lungă până la decizia finală, nu m-ar mira să fie o șmecherie de imagine, așa că suflăm și în iaurt și creștem presiunea”, adaugă senatorul USR.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.