fbpx

CNPEE selectează 330 de profesori din toată țara, pentru evaluarea standardizată a elevilor

Photo created by lookstudio - www.freepik.com

Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE) anunță că recrutează 330 de cadre didactice la nivel național, pentru evaluarea standardizată.

CNPEE lansează APELUL privind selectarea cadrelor didactice în grupul țintă al proiectului „Standardizare și evaluare unitară pentru sistemul de educație preuniversitar – STANDEV”, Cod SMIS 2014+: 154514.

În acest context, Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE) intenționează să selecteze în perioada ianuarie – februarie 2023 un număr de 330 de cadre didactice de la nivel național, în vederea completării grupului țintă de experți în dezvoltare curriculară pentru proiectul indicat.

Grupul țintă va fi selectat în conformitate cu informațiile din prezentul apel, urmând ca persoanele declarate admise să participe la o instruire (training) în vederea formării competențelor necesare pentru elaborarea de standarde curriculare de învățare și standarde de evaluare, respectiv testare standardizată. Vor fi selectate:

  • 180 de cadre didactice pentru elaborare standarde curriculare de învățare și standarde de evaluare;
  • 150 de cadre didactice pentru testare standardizată.
PerioadaActivitatea
19.01-01.02.2023Depunerea dosarelor
02-14.02.2023Evaluarea dosarelor, acordarea punctajelor și stabilirea ierarhiei candidaților
14.02.2023Publicarea rezultatelor privind evaluarea calitativă a dosarelor
14.02.2023Demararea procedurilor de întocmire a documentației de înregistrare a grupului țintă

Eventuale clarificări la prezentul apel pot fi solicitate la adresele de e-mail [email protected] și [email protected] (suport înscriere platformă) până la data de 27.01.2023.

Comisia își rezervă dreptul de a schimba termenele estimate de publicare a rezultatelor, în funcție de numărul candidaturilor depuse.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.