Vrei să afli ce înseamnă starea de bine în școală și mai ales în societate și de ce se vorbește atât de mult despre ea în ultima vreme?
Vrei să descoperi de ce este atât de eficient sistemul finlandez de învățământ?
Vrei să te întâlnești cu specialiști în educație?
Te invităm să participi împreună cu noi la evenimentul ”Starea de bine în școli: o societate mai sănătoasă și fericită”, organizat de Școala Finlandeză Sibiu!
Avem trei invitații de oferit pentru cei care doresc să participe la unul sau două ateliere. Tot ce trebuie să faci este să ne anunți, într-un comentariu pe pagina noastră de Facebook, că dorești să fii acolo. Câștigătorii vor fi desemnați prin cea mai simplă metodă: primul venit-primul servit!
Evenimentul este înscris în calendarul de activități organizate sub egida proiectului ”România Educată” și se va desfășura pe data de 7 septembrie, la Sibiu.
Invitați speciali:
Jukka Kangaslahti, unul dintre contribuitorii importanți la organizarea sistemului de învățământ finlandez, coordonator de cercetare în Finnish Board of Education și consultant senior al Comisiei Europene în educație, care ne va vorbi despre felul în care conducerea școlii influențează starea de bine a copiilor, profesorilor și părinților;
Oana Moșoiu, lector universitar, doctor în Științele Educației și un om care ne inspiră constant prin toate inițiativele pe care le are în domeniu;
Simona Baciu, fondator al Transylvania College din Cluj-Napoca, una dintre cele mai mari instituții de învățământ private din România, care ne vorbește despre clasa conștientă și profesorul mindful, și ne oferă o prezentare a cărții ei proaspăt lansate global The Teacher Within;
Discursul de deschidere îi revine Excelenței Sale dna. Paivi Pohjanheimo – Ambasador, Ambasada Finlandei în România, despre valoarea percepută a stării de bine în școli.
Toate detaliile sunt disponibile aici.
Invitațiile acoperă doar participarea propriu-zisă la eveniment, nu și alte eventuale costuri conexe, precum transportul sau cazarea.
Citește și
Participă acum la sondajul de opinie „Europa pe care și-o doresc copiii“!