fbpx

Smiley, către copii: ”Nu mai faceți asta, vă rog!”

Cântărețul Smiley, foarte popular printre copii și adolescenți, a reacționat față de fenomenul de bullying, prezent adeseori în școlile din România.  După ce a primit o scrisoare de la mama unui băiat care este victima acestui fenomen, Smiley a mers la școala copilului și le-a cerut colegilor acestuia să renunțe la practicile asociate bullyingului. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât a doua zi urma să fie ziua de naștere a băiatului, care a împlinit 13 ani.

Cu acordul conducerii școlii, Smiley i-a adus un tort în sala de clasă, i-a urat La Mulți Ani și le-a transmis colegilor săi un scurt mesaj despre bullying: ”Toate vorbele urâte pe care vi le spuneţi între voi vă vor costa pe toţi mai târziu. Iar sfatul meu este să fiţi oamenii pe care vă doriţi să-i întâlniţi. Oameni care să vă spună: Salut, ce mai faci? Eşti bine? Deci, aveţi grijă ce fel de vorbe spuneţi şi ce fel de fapte faceţi, pentru că toate vi se vor întoarce înapoi în viaţa asta. Cu siguranţă. Aveţi grijă unii de alţii!“,  le-a spus Smiley colegilor copilului.

Artistul a înregistrat momentul și l-a postat pe canalul său de YouTube. În filmare, el a inclus și o întâlnire cu reprezentanții organizației Salvați Copiii, care desfășoară o campanie împotriva fenomenului de bullying.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.