fbpx

Redactorul-șef al Russia Today: Peste 10 ani, rușii vor mulțumi că ai lor copii nu au studiat în Vest

Margarita Simonyan, redactorul-șef al Russia Today, a afirmat, într-o emisiune de televiziune, că rușii vor fi recunoscători pentru faptul că ai lor copii nu au studiat în Occident.

„Nu pot să suport gemetele de tipul – ne pare rău pentru copii -. De ce vă pare rău pentru copii? Unora le pare rău că copiii lor nu pot studia în Occident, că brava lume nouă nu le va mai fi în continuare deschisă, totul va fi închis pentru ei. Eu le spun: Oamenilor, ar trebui să vă bucurați. Peste 10 ani veți spune <Mulțumesc foarte mult pentru faptul că copilul meu nu a studiat în Vest și a rămas normal>”, a spus Margarita Simonyan, șefa editorială a trustului media finanțat de Kremlin.

„Ei toți cred că noi vom pierde și că Occidentul va câștiga. Ei nu înțeleg că asta este imposibil. Este pur și simplu imposibil, nu se va întâmpla niciodată”, spune Simonian.

 „Când oamenii întreabă cât va mai dura războiul în termeni de alienare și confruntare cu Occidentul, eu văd doar o versiune a evenimentelor: oamenilor, asta este pentru totdeauna. Obișnuiți-vă cu această viață nouă”, a mai transmis aceasta.

 „Când oamenii întreabă cât va mai dura [războiul] în termeni de alienare și confruntare cu Occidentul, eu văd doar o versiune a evenimentelor: oamenilor, asta este pentru totdeauna. Obișnuiți-vă cu această viață nouă”, a mai transmis aceasta.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.