fbpx

Director de Colegiu Național: Interzicerea meditațiilor cu elevii de la clasă e o reglementare necesară

Camelia Gavrilă, directorul Colegiului Național ”Costache Negruzzi” din Iași, fost deputat PSD și fostă șefă a ISJ Iași, consideră că interzicerea prin lege a meditațiilor cu elevii de la clasă este o reglementare necesară.

”Din considerente de decenţă profesională, de mulţi ani cunosc cadre didactice care nu practică aceste pregătiri cu elevii de la clasă. În momentul în care va apărea şi un text de lege, fie că este vorba despre ordin de ministru sau de prevederi legislative, sigur că lucrurile vor fi mai clar precizate. Consider că este o reglementare necesară şi care va aşeza într-o ecuaţie mai corectă, echitabilă şi morală relaţia profesor-elev.”, a declarat Camelia Gavrilă pentru Ziarul de Iași.

Directorul Colegiului Național ”Costache Negruzzi” mai explică faptul că meditaţiile sunt o necesitate, mai ales pentru elevii capabili de perfomanţă, care îşi doresc să lucreze mai mult şi într-un ritm mai rapid. Aceasta explică faptul că pregătirea suplimentară nu este realizată doar pentru a aduce un elev la un anumit nivel, ci de a atinge un nivel mai profund în demersul perfomanţei. ”

”Din considerente de decenţă profesională, de mulţi ani cunosc cadre didactice care nu practică aceste pregătiri cu elevii de la clasă. În momentul în care va apărea şi un text de lege, fie că este vorba despre ordin de ministru sau de prevederi legislative, interzicerea meditațiilor

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.