fbpx

Profesor arestat pentru agresiune sexuală asupra unei eleve. Ar fi ales zonele fără monitorizare audio-video din școală

Photo 172513562 © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Un profesor de la Colegiul ”Ion C. Brătianu” din Pitești a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală. Cadrul didactic ar fi ales zone din școală fără monitorizare audio-video, pentru a comite infracțiunea.

Potrivit News.ro, victima este o elevă de gimnaziu. Ancheta a fost deschisă după ce copila, care nu a împlinit 14 ani, a mers acasă şi a povestit că profesorul a pipăit-o.

Potrivit unor surse din anchetă citate de Digi 24, bărbatul de 45 de ani și-ar fi agresat sexual eleva chiar în interiorul școlii, în timpul orelor de curs. Anchetatorii spun că acesta ar fi ales zone care să nu fie supravegheate video.

 

După acest atac, fata și-a anunțat părinții, care au sunat la poliție. Acela a fost momentul în care a început o colaborare între polițiști, părinții elevei și conducerea unității de învățământ, pentru a strânge probe.

”Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 7 martie a.c., bărbatul, având calitatea de cadru didactic, ar fi agresat sexual o minoră, elevă a unităţii şcolare, în timp ce se aflau în incinta unităţii de învăţământ. Pentru probarea aspectelor ce fac obiectul cercetării, poliţiştii au colaborat cu aparţinătorii minorei şi cu reprezentanţii unităţii de învăţământ. Astfel, la data de 18 martie a.c., bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei, în baza unui mandat de aducere emis în cauză”, au transmis, marţi, oficialii Poliţiei judeţene Argeş.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.