fbpx

10 calități ale profesorului ideal, așa cum le vede un elev de clasa a cincea

Elevii din clasa a cincea de la Școala Evrika au avut de rezolvat un exercițiu mai puțin obișnuit. La ora de limba franceză, ei au avut de scris zece calități ale profesorului ideal.

Alexandra Chirea, profesoara de limba franceză a copiilor, a prezentat răspunsurile date de unul dintre elevii săi.

Ea a precizat că de 15 ani le dă elevilor pe care îi are la clasă acest exercițiu și există cinci calități care se regăsesc de fiecare dată în răspunsurile copiilor.

„Am făcut astăzi adjectivele și copiii au avut de scris 10 calități ale profesorului ideal. Ce ziceați  vor copiii din ziua de azi?  nu mai vor reguli? De 15 ani de când fac adjectivele, joc cu copiii acest joc. Data viitoare îi vor grupa și regrupa și vor negocia calitățile, astfel încât  rămânăla final, numai 5. În 15 ani, printre cele 5 calități finale, am regăsit întotdeaunaîntr-o formă sau altă, nevoia de reguli, seriozitatea, prezența la ore, punctualitatea. Și mereu, dar mereu, hazul. În poza de mai jos, aveți calitățile scrise de un copil de clasa a 5-a”, a relatat profesoara Alexandra Chirea.

am re ăs it înîntr fo sau altă, ne de reg, ser, pre la ore, pu. Și me, dar mer eu, ha calități ale profesorului ideal

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.