fbpx

Primul pacient cu COVID-19 din România anunţă că s-a reinfectat cu virusul

Primul pacient cu COVID-19 din R0mânia,depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus, la sfârşitul lui februarie, s-a reinfectat, anunţă Digi 24.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, este asimptomatic şi stă în carantină, în Germania, acolo unde locuieşte în prezent.

Vestea că s-a reinfectat a fost dată chiar de el, pe Facebook. A anunţat că şi acum este la fel ca prima dată, asimptomatic, şi chiar a glumit spunând că începe să se împrietenească cu virusul:

”Carantina part. 2!

Am reușit performanța sa fiu infectat și a doua oară cu Covid-19 . Și acum e la fel ca prima data 😂
Eu și virusul începem sa ne împrietenim”, a scris acesta.

Tânărul este originar din judeţul Gorj, iar la actualul loc de muncă din Germania a fost testat pentru COVID-19 de două ori pe săptămână. Aşa a aflat că s-a reinfectat, potrivit sursei citate.

Pe 26 februarie a fost confirmat primul caz de infecție cu noul coronavirus pe teritoriul României pe 26 februarie – un bărbat de 20 de ani din județul Gorj, care a intrat în contact cu italianul diagnosticat cu coronavirus care vizitase recent România. Starea bărbatului nu era gravă. Bărbatul din Gorj a fost izolat și apoi transportat la Institutul Matei Balș din București, pentru tratament.

primul pacient

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.