fbpx

Preşedintele Volodimir Zelenski a asigurat vocea în ucraineană a ursuleţului Paddington

Preşedintele Volodimir Zelenski a asigurat vocea ursuleţului Paddington în versiunile dublate în limba ucraineană ale filmelor „Paddington” şi „Paddington 2”, informează revista americană Variety, citată de AGERPRES.

Zelenski, care conduce în prezent armata ucraineană împotriva invaziei ruse din ţara lui, a fost un actor de comedie înainte să devină preşedintele Ucrainei. El a fost lăudat pe plan internaţional pentru că a rămas să lupte alături de soldaţii lui, deşi a avut multe oportunităţi să părăsească Ucraina alături de familia lui în urma invaziei ruse.

Într-un videoclip promoţional pentru „Paddington 2”, Volodimir Zelenski s-a prezentat, între două sesiuni de înregistrări, în felul următor: „Salut, dragii mei prieteni. Eu, Volodimir Zelenski, voi asigura vocea minunatului, carismaticului şi prietenosului ursuleţ Paddington”.

„‘Paddington’ este un film pe care puteţi să îl vedeţi alături de întreaga familie şi toată lumea se va bucura să îl vadă, indiferent de vârstă. Să ştiţi că veţi pleca după ce vedeţi acest film cu o stare de dispoziţie fantastică”, a adăugat preşedintele ucrainean.

Rolul care l-a ajutat să devină cunoscut este cel al unui profesor care ajunge din întâmplare preşedintele Ucrainei în cele trei sezoane ale unui serial TV intitulat „Servant of the People”. Acel serial s-a încheiat în 2019, acelaşi an în care Volodimir Zelenski a lansat – şi în cele din urmă a câştigat – o campanie reală pentru a deveni preşedintele Ucrainei.

Actorul britanic Hugh Bonneville, devenit celebru cu rolul interpretat în serialul „Downton Abbey” şi care şi-a împrumutat vocea unui personaj din „Paddington” şi „Paddington 2”, s-a declarat încântat după ce vestea despre implicarea preşedintelui ucrainean în cele două proiecte cinematografice a apărut pe reţelele de socializare.

„Până azi, nu aveam nicio idee despre cine a asigurat vocea ursuleţului Paddington în ucraineană. Vorbind în numele meu, vă mulţumesc, domnule preşedinte Zelenski”, a scris starul britanic pe Twitter.

Preşedintele Volodimir Zelenski a asigurat vocea ursuleţului Paddington în versiunile dublate în limba ucraineană ale filmelor „Paddington” Preşedintele Volodimir Zelenski a asigurat vocea ursuleţului Paddington în versiunile dublate în limba ucraineană ale filmelor „Paddington”

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.