fbpx

Podul jucăriilor, noua ”frontieră” dintre România și Ucraina, la Sighetu Marmației

Poliția de frontieră, Sighetu Marmației anunță că la granița dintre România și Ucraina a apărut ”podul jucăriilor”, pentru ca refugiații din țara vecină, mai ales copiii, să aibă parte de o primire cât mai prietenoasă.
Anunțul făcut de Poliția de frontieră:
Podul jucăriilor dintre România și Ucraina
Podul istoric care face legatura dintre România și Ucraina, PTF Sighetu Marmației – PTF Solotvino, a devenit un pod al jucăriilor.
Oamenii simpli, polițiștii de frontieră și voluntarii s-au îngrijit să amplaseze aceste jucării pe marginile podului, astfel încât la intrarea în România, copilașii care vin din Ucraina să poate să-și ia o jucărie de pluș.
Zâmbetul copiilor în momentul în care își aleg jucăriile, bucuria acestora când primesc dulciuri și fructe de la polițiștii de frontieră pe arterele de control parcă mai alină durerea din ochi mamelor.
În Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră acordă tot sprijinul necesar cetățenilor ucraineni care vin în țară, dar își îndreaptă atenția și spre copilașii acestor mame.
Oamenii simpli, polițiștii de frontieră și voluntarii s-au îngrijit să amplaseze aceste jucării pe marginile podului, astfel încât la intrarea în România, copilașii care vin din Ucraina să poate să-și ia o jucărie de pluș. Oamenii simpli, polițiștii de frontieră și voluntarii s-au îngrijit să amplaseze aceste

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.