fbpx

Plan de învățare virtuală la Avenor College

Avenor College pune la dispoziția școlilor din sistemul de stat sau privat toate materialele de comunicare și planificare a învățării la distanță.

 

Comunicarea școlilor cu părinții, în contextul răspândirii epidemiei cu COVID-19, este extrem de importantă și poate genera încredere prin transparență și pași clari de urmat mai departe sau dimpotrivă, poate genera panică. 

 

Avenor College, școală internațională bilingvă, cu dublă acreditare, românească și britanică, pune la dispoziția celorlalte școli atât materialele de comunicare cât și planul de gestionare a acestei crize în cadrul unei instituții de învățământ. (Avenor College Crisis Management Matrix). 

 

Totodată, împărtășim cu celelalte școli, fie din domeniu de stat sau privat, planul de continuare a învățării în cazul în care se va lua măsura închiderii campusului pentru elevi.  Planul virtual de învățare pentru școală. Acest plan va fi detaliat pentru fiecare ciclu de școlarizare în parte pe site-ul nostru www.avenor.ro

 

Aceste materiale au fost dezvoltate intern și adaptate școlii noastre pe baza celor mai bune practici de comunicare și gestionare de criză, dar și în colaborare sau folosind modele adaptate de comunicare din alte școli internaționale, partenere ale școlii noastre. 

Ce se întâmplă concret după închiderea școlii:

 

  • În primele două zile nu sunt cursuri pentru elevi 
  • Profesorii se pregătesc pentru aplicarea planului de învățare pentru Școală și Grădiniță. Facem cursuri intensive pentru predare online și planuri de lecții adaptate pentru învățarea la distanță
  • Din a treia zi după închiderea școlii, vor începe testele pe aplicația Zoom împreună cu copiii, pentru adaptarea la noul plan de învățare.
  • Se va respecta structura zilei, conform orarului.
  • Vor fi comunicate către părinți aspectele practice ale planurilor de învățare.

 

Cum se pot pregăti părinții și elevii?

 

  • Asigurați-vă că puneți la dispoziția copiilor laptopuri/tablete pe care să-și poată continua învățarea. În special, în cazul elevilor (clasa a 8-a și liceu) care se pregătesc pentru examene, este extrem de important să aibă acces la laptopuri/tablete și conexiune bună la internet, pentru a fi în permanență legătură cu profesorii lor. 
  • Descărcați aplicația ZOOM, în cazul în care nu ați făcut-o deja.

 

Links for Zoom App:

IOS: https://apps.apple.com/us/app/zoom-cloud-meetings/id546505307

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings&hl=en

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.