fbpx

O mamă şi-a denunțat la 112 fiul minor că se află sub influența substanțelor interzise

Photo 139255111 | 112 © Cateyeperspective | Dreamstime.com

O mamă a anunțat la 112 că fiul său, în vârstă de 17 ani, se află sub influența substanțelor interzise și este agresiv.

Inspectoratul Județean de Poliție Constanța a relatat situația, într-un comunicat de presă:

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 13.45, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Ordine Publică au fost sesizați, de o femeie, cu privire la faptul că fiul său minor, de 17 ani, se află sub influența substanțelor interzise și este agresiv.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că minorul nu se mai află la domiciliu.

În urma investigațiilor efectuate, a rezultat că acesta ar fi plecat cu un autoturism, fiind însoțit de două persoane.

La scurt timp, vehiculul respectiv a fost depistat pe strada Nicolae Titulescu din comuna Agigea.

În interiorul acestuia au fost identificați minorul de 17 ani, conducătorul auto, un bărbat, de 21 de ani, și o minoră, de 15 ani.

În urma efectuării controlului vehiculului, au fost descoperite 15 pliculețe ce conțineau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma testării cu aparatul din dotare a conducătorului auto, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, au fost sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.