fbpx

Ministrul Educației, despre ”Cazul Selly”: ”Am văzut și bune, și rele”

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a comentat, la Digi 24, ”cazul Selly”, respectiv controversa declanșată după ce vloggerul a fost amendat pentru că a încălcat legislația sanitară, organizând o petrecere.

”E regretabil ce s=a întâmplat. Mă gândesc că sunt aspecte contradictorii, pentru că am văzut și acțiuni responsabile, în contradicție flagrantă cu ce am văzut în acest weekend. E greu de luat o poziție, pentru că am văzut și bune, și rele.”

Întrebat dacă există riscul ca tinerii care îl urmăresc pe Selly să îi imite comportamentul sancționat de Poliție, Cîmpeanu a răspuns afirmativ, însă a adăugat că ”există și șansa să urmeze abordările bune, constructive, pe care le-am văzut în multe rânduri din partea lui.”

Vloggerul Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a fost amendat de polițiștii din Ilfov pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, au precizat surse oficiale pentru G4Media.ro.

Sancțiunile au venit în urma petrecerii date de ziua sa, imortalizate în câteva clipulețe postate pe pagina de Instagram a lui Șelly.

În imagini se vede că la eveniment participă mai multe persoane, printre care și cântărețul de manele Tzancă Uraganu, deși în actualul context pandemic petrecerile private sunt interzise.

Comunicatul Poliției din Ilfov

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

Andrei Șelaru, alias Selly(n. 28 februarie 2001, Craiova, România) este un vlogger, cântăreț și actor român, cunoscut cel mai bine pentru canalul său de YouTube.

cazul Selly

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.