fbpx

Maia Sandu: Adulții din Republica Moldova vor putea învăța limba română la cursuri gratuite

Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, a anunțat că adulții din această țară vor avea acces la cursuri gratuite pentru a învăța limba română. 

Cursurile se vor desfășura printr-un proiect al Ministerului Educației de la Chișinău.

Anunțul făcut de Maia Sandu:

Din 2023, și adulții vor putea învăța limba română la cursuri gratuite, oferite de Ministerul Educației.

Programul național de predare a limbii române pentru alolingvi a fost extins pentru a include și cursuri pentru adulți, iar în bugetul pentru 2023 au fost prevăzute 10 milioane de lei în acest scop. Guvernul urmează să adopte o hotărâre de Guvern care va clarifica detaliile acestui program. Urmăriți anunțurile Ministerului Educației la subiect. În anii următori, vom extinde programul pentru a acoperi mai bine necesitățile de predare a limbii române adulților.

Programul național de predare a limbii române pentru alolingvi a fost extins pentru a include și cursuri pentru adulți, iar în bugetul pentru 2023 au fost prevăzute 10 milioane de lei în acest scop.P n de p a limbii române pentru al a fost extins pentru a include și cursuri pentru adulți, iar în bugetul pentru 2023 au fost prevăzute 10 milioane de lei în acest scop. I a u i o p s t u l k f d g 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.