fbpx

Tatăl care nu a fost la serbarea fetei lui, rușinat de cum era îmbrăcat, va primi un apartament social

foto: Facebook
Marius, tatăl care nu a intrat în clasa unde avea loc serbarea unuia dintre copiii săi, rușinat că era îmbrăcat în uniforma de măturător, va primi un apartament social de la Primăria Sectorului 3, potrivit lui Ionuț Zarescu, bărbatul care a semnalat cazul.
Marius mătură străzile de 30 de ani, riscă să-și piardă mâna stângă din cauza unui accident, iar fiica sa Nicoleta are probleme locomotorii, cu 9 pareze. Împreună cu soția sa, casnică, au cinci copii, iar din salariul lui de 1.500 de lei, 1.000 se duc pe chirie, rămânând de multe ori nemâncați.
Înainte de Crăciun, povestea tulburătoare a lui Marius și a familiei sale s-a viralizat pe rețelele de socializare, după ce un alt părinte care participa la serbare a relatat cu ce se confruntă angajatul ADP și familia sa, iar oameni darnici s-au mobilizat și au donat pachete, haine și bani.

Relatarea bărbatului care l-a cunsocut pe holul școlii unde învață copiii lor:

„(…) Startul serbării a întârziat deoarece o așteptam pe Nicoleta… A sosit într-un târziu alături de tatăl ei, un om simplu, SLAB rau si imbracat in costum de lucrator la ADP Sct. 3… Omul s-a invoit probabil de la munca cateva ore sa fie alaturi de fata…

Nu a intrat in sala de clasa, rusinat probabil de cum este imbracat, si a ramas pe hol…

Am intrat in vorba cu el si am aflat asa:
– Are 5 copii acasa, Nicoleta fiind o fata cu probleme locomotorii, si mentale… mi-a spus ca are 9 pareze…merge foarte greu
– El urmeaza sa-si piarda mana stanga, de la cot in jos, din cauza unui accident suferit, care i-a sectionat tendoanele… Misca doar 2 degete si asa face curat pe strada.. Imi explica cum tine matura… Nu stiu ce fel de accident a suferit, dar spune ca deja are cangrena si in scurt timp va merge sa o amputeze…
– Sotia lui nu munceste si are grija de copii si de fata cu nevoie speciale
– Are 30 ani de vechime in munca pe strada, si un salariu de doar 1500 lei pe luna in mana… spera la o marire… mi-a recunoscut ca are zile in care nu mananca nimic, pt ca sa poata hranii copiii…Nu mintea, este FFF slab.
– Pe 23 este ziua lui de nastere…si spunea ca de craciun nu are mai nimic de pus pe masa
EU NU VA CER NIMIC… eu o sa ma duc in zilele urmatoare sa-i duc un pachet si ceva bani…cat pot si eu… Fratele meu o sa ma ajute si el…
Eu ma plang de problemele prin catre trec in perioada asta, dar Dumnezeu mi-a aratat ca sunt oameni mult mai necajiti decat mine… Stiu , sunt si alti oameni poate mult mai nevoiasi decat Marius (asa il cheama), dar el mi-a iesit in cale, iar eu o sa-l ajut.
Va urez sarbatori fericite…
P.S. Am uitat sa spun ca sta cu chirie…1000 lei pe luna chiria, si 1000 darile…”, povestește bărbatul în postarea de pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.