Littleimpro anunță ”probabil ultimul spectacol la Clubul Țăranului”. Intrarea este gratuită

Trupa de improvizație Littleimpro anunță ”probabil ultimul spectacol de la Clubul Țăranului”, gazda din ultimii ani a spectacolelor sale.

”Din motive ce nu țin de noi și nici de cei de la Clubul Țăranului care ne-au găzduit în ultimii ani și cărora le mulțumim din suflet pentru tot ce au făcut pentru noi, suntem nevoiți să ne căutam altă <casă>. Și noi și ei.
Ne vedem sâmbătă, 20 aprilie, ora 18 (nu 17 ca de obicei), același loc, aceeași formulă: noi și voi improvizând împreună.
Intrarea va fi liberă. Cadou de iepuraș de la Litteimpro! 

Littleimpro-teatru de improvizație pentru copii…și mici, și mari

De ce sa văd acest spectacol?

Aparent în joacă, copii sunt motivaţi să interacţioneze în grup, să lucreze în echipă, să fie empatici şi solidari. Crearea unei stări de bună dispoziţie, într-un context sigur şi adecvat vârstei lor, contribuie la dezvoltarea inteligenţei emoţionale a copiilor. Expuşi frecvent unor astfel de “stimuli”, cei mici vor trata cu dezinvoltură situaţii de viaţă care se dovedesc provocatoare chiar şi pentru adulţi.

 

Care e povestea?

Spectacolul nostru este construit în totalitate pe sugestiile copiilor. La fiecare probă prezentatorul alege aleatoriu din public un număr de copii (1, 2, 7 etc, în funcție de cerințele jocului) ce vor participa alături de actori la proba respectivă. Copiii sunt încurajaţi să vorbească în public, își folosesc imaginația, creativitatea și spontaneitatea într-un mediu sigur şi prietenos care îi ajută să lege această experienţă de emoţii pozitive, dezinhibante pentru a crea spectacolul alături de actori.

 

Și, pentru că de cele mai multe ori adulții participă și ei la spectacol, am creat o probă special pentru ei.

 

Spectacolul este recomandat copiiilor intre 6 si 80 de ani +