fbpx

Învățătoare acuzată că a lovit un elev de 6 ani, pentru că nu reuşea să citească

foto: Radu Simionoff via tion.ro

Un elev de 6 ani de la Liceul Teoretic „William Shakespeare” din Timişoara ar fi fost lovit de învățătoare, pentru că nu reuşea să citească.

Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac o anchetă, după ce au fot sesizați de părinții băiatului.

„La data de 24.01.2024, poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o unitate şcolară din Timişoara, un minor de 6 ani ar fi fost lovit de către un cadru didactic. Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară fac cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, a transmis IPJ Timiş.

Incidentul ar fi avut loc la Liceul „William Shakespeare” din Timişoara, iar părinţii copilului le-ar fi povestit anchetatorilor că fiul lor ar fi fost strâns puternic de obraji şi lovit cu indicatorul, pentru că nu reuşea să citească la un nivel similar cu cel al colegilor lui, potrivit News.ro.

Incendiu la un liceu din Timișoara. 120 de elevi și profesori au fost evacuați

Un elev de 6 ani de la Liceul „William Shakespeare” din Timişoara ar fi fost lovit de învățătoare, pentru că nu reuşea să citească. Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac o anchetă, după ce au fot sesizați de părinții băiatului. „La data de 24.01.2024, poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o unitate şcolară din Timişoara, un minor de 6 ani ar fi fost lovit de către un cadru didactic. Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară fac cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, a transmis IPJ Timiş. Incidentul ar fi avut loc la Liceul „William Shakespeare” din Timişoara, iar părinţii copilului le-ar fi povestit anchetatorilor că fiul lor ar fi fost strâns puternic de obraji şi lovit cu indicatorul, pentru că nu reuşea să citească la un nivel similar cu cel al colegilor lui, potrivit News.ro.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.