fbpx

Incendiu la un liceu din Timișoara. 120 de elevi și profesori au fost evacuați

foto: Radu Simionoff via tion.ro

120 de elevi și profesori au fost evacuați, marți, după izbucnirea unui incendiu la un liceu din municipiul Timișoara.

Incendiul a pornit într-o clasă de la Liceul Teoretic „William Shakespeare”, din cauza unui neon, poytivit Tion. Focul a fost stins înainte de sosirea pompierilor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„Astăzi, 12 martie 2024, la ora 13:09, am fost solicitați să intervenim în Timișoara, în Piața Romanilor, pentru lichidarea unui incendiu care se manifesta la un corp de iluminat într-o sală de clasă, la un liceu”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș.

Potrivit pompierilor, „pe timpul apelului a fost dispusă evacuarea clasei în care s-a manifestat incendiul, precum și a spațiilor în care exista posibilitatea propagării fumului, precum și întreruperea alimentarii cu energie electrică a școlii”.

La fața locului s-au deplasat din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara o Autospecială de primă intervenție și comandă, o Autospecială de stingere cu apa si spumă și o ambulanță SMURD tip B, cu un ofițer și 10 pompieri.

La sosirea la locul intervenției, incendiul era lichidat, iar spațiul era inundat cu fum. Au fost evacuați elevi și profesori din șase clase.

Nimeni nu a necesitat îngrijiri medicale.

A fost reținut elevul care s-a întors la școală pentru a-și bate diriginta, după ce a fost amendat

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.