fbpx

International Premium School of Bucharest a dat start campaniei de înscrieri pentru anul şcolar 2021/2022

(ADVERTORIAL) Cea mai modernă şcoală din sudul Capitalei, Școala Gimnazială International Premium School of Bucharest, a dat start campaniei de înscrieri pentru anul şcolar 2021/2022.

Instituţie de învăţământ complexă, competitivă, Școala Gimnazială International Premium School of Bucharest are drept obiectiv oferirea unei educaţii de înaltă calitate, asigurată de cadre didactice specializate și competente, motivate de dorinţa de a forma generaţii care să devină viitori lideri ai societăţii.

„La International Premium School of Bucharest suntem într-o familie extinsă. Aici îmbinăm educaţia cu joaca inteligentă, astfel încât elevii noştri să îşi dezvolte aptitudini şi competenţe care să îi ajute să devină specialişti în domeniile pe care vor alege să le profeseze şi să facă faţă diverselor provocări pe care le vor întâmpina. Nu clădirea face o şcoală performantă, ci implicarea, dedicarea şi pasiunea oamenilor, iar la IPSB consider că avem personal didactic de excepţie, care este conştient de misiunea nobilă de a forma caractere.”, declară Laura Bondrea, manager International Premium School of Bucharest.

dotari IPSB

Ce ne diferenţiază de alte şcoli?

 • Legătura cadru didactic-elev este una foarte strânsă, punându-se accent pe nevoile fiecărui copil în parte, creându-se astfel o atmosferă de studiu bazată pe încredere şi armonie.
 • Formarea elevilor ca oameni este o mare responsabilitate, şi, de aceea, cei mici sunt încurajaţi să fie creativi pentru a-şi descoperi adevărata vocaţie, dar, în acelaşi timp, să muncească constant, deoarece doar aşa vor atinge ţelul pe care şi-l doresc.
 • Construită pe o suprafaţă de peste 10.000m², Școala Gimnazială International Premium School of Bucharest oferă dotări de excepţie viitorilor elevi premium:
 • 18 săli de clasă, cu aparatură ultramodernă (smartboard cu acces direct la Internet) şi materiale didactice de predare-învăţare-evaluare variate, răspunzând standardelor şi normativelor naționale și europene în vigoare;
 • Laboratoare (Geografie, Istorie, Biologie și Științele Naturii, Limba română și limbi moderne, Fizică, Chimie, Matematică-Informatică);
 • Cabinete de specialitate (Cabinet de Consiliere educațională și mediere școlară, Cabinet de logopedie, Cabinet fonic de muzică, Cabinet metodic);
 • Bibliotecă cu sală de lectură;
 • Sală și terenuri de sport indoor și outdoor, balon exterior ca bază sportivă, bazin de înot;
 • Sală de mese;
 • Spaţii de joacă, agrement și relaxare, atât în interiorul, cât şi în exteriorul școlii.
 • Bazin de înot semiolimpic, indoor și outdoor, terenuri de tenis acoperite și teren de fotbal, situate în cadrul Premium Wellness Institute (cu care Școala noastră este în colaborare. Acest complex este situat la distanță de aprox. 2 km față de Școală, iar transportul elevilor de la și către Școală este asigurat de către instituția de învățământ).

sala de sport IPSB

Comunicarea este esenţială pentru închegarea unei relaţii puternice între părinţi, elevi şi corpul profesoral, iar, în acest context, International Premium School of Bucharest pune la dispoziţia tuturor o platformă online, performantă.


Hai cu noi într-un tur al școlii!


Locurile pentru anul şcolar 2021/2022 sunt limitate atât la nivel primar, cât şi la nivel gimnazial. Informaţii legate de înscrierea în anul şcolar 2021-2022 se pot obţine la numerele de telefon 0745.028876, 0771.139615, 021.3345324 sau trimiţând un E-mail la [email protected]. De asemenea, ne puteți face o vizită în Șos. Berceni nr.24, sector 4 (punct de reper: stația de Metrou Apărătorii Patriei).

IPSB – The New Voice of Learning

https://www.scoalapremium.ro 

https://www.facebook.com/scoalapremium 


Galerie foto

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *