fbpx

Fistic, alune caju, miez de nucă – De ce sunt perfecte pentru gustarea copiilor

Este momentul să mai căutăm și în altă parte, nu doar în frigider, ingredientele pentru gustare. Dacă nu veți găsi pe undeva într-un dulap fistic, alune caju, miez de nucă sau alți mieji, cu certitudine aveți în bucătărie stafide, merișoare, caise, curmale sau prune uscate. Dacă nu, poate e momentul să le adăugați în planul de cumpărături, care ar trebui să prevadă alimente care să conțină ingrediente de calitate, mix de nutrienți și conținut scăzut de zaharuri și de grăsimi saturate.


Pachețelul cu răvaș! Gustos, Rapid si Sănătos. Astăzi avem o propunere pe cât de gustoasă, pe atât de simplă.


Aș aminti aici că 10 boabe de fistic, 8 căței (mieji) de nucă și o pară de mărime medie sunt un aport caloric corect. Să fiu mai exactă, împreună au 300-310calorii. Cu toleranță putem adaugă 3-4 cubulețe de brânză dacă mai scădem puțin din celelalte două. Am dat acest exemplu tocmai pentru a alunga teama unui pachețel mai puțin consistent.

Brânzeturile sunt între preferatele copiilor, de aceia va amintesc aici că în funcție de structura lor pot fi tăiate cubulețe. Împreună cu miejii și fructele amintite mai sus sunt compoziții bune și sățioase. Pâinea poate lipsi dacă în casă nu avem o alternativă a pâinii albe. Pâinea poate fi tăiată și ea cubulețe!

Nu uitați! Pachețelul va conține cel mult 5 ingrediente, dintre care unul musai proaspăt, și are maximum 300-350 de calorii!

 


pachețelul cu răvaș

Alte propuneri de Pachețel cu răvaș!

Pachețelul cu răvaș: Un sandviș colorat cu legume, care îl va cuceri pe copilul tău

Dacă nu, poate e momentul să le adăugați în planul de cumpărături, care ar trebui să prevadă alimente care să conțină ingrediente de calitate, mix de nutrienți și conținut scăzut de zaharuri și de grăsimi saturate. Dacă nu, poate e momentul să le adăugați în planul de cumpărături, care ar trebui să prevadă alimente care să conțină ingrediente de calitate, mix de nutrienți și conținut scăzut de zaharuri și de grăsimi saturate.


Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.