fbpx

Elevul care a primit nota 2 la purtare pentru că a ironizat o profesoară a luat Bacalaureatul cu media 8,76

Andrei Voicu, elevul buzoian de la Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hasdeu care a fost sancționat cu nota 2 la purtare după ce a ironizat-o pe profesoara de desen a luat Bacalaureatul cu media 8,76 și se pregătește să devină profesor.

El a fost notat cu 9,55 la istorie, 8,75 la psihologie și 8 la Limba și Literatura Română

Absolventul a declarat, într-un interviu pentru gandul.ro, că, după incidentul cu profesoara, nu a fost primit la meditații de alte cadre didactice.

”Unii profesori mi-au fost alături, alții m-au provocat constant sperând să îmi scadă nota la purtare din nou, fapte pe care le consider imature. Performanța școlară a fost afectată prin simplul fapt că nu am fost primit la pregătiri particulare de teama conducerii liceului, ceea ce nu a contat într-o mare măsură, pentru că am reușit să mă mobilizez singur și să obțin rezultatele dorite”, afirmă Andrei, în interviul citat.

” În viitor, am că plan să urmez Facultatea de Psihologie, masterul în aceeași arie și să activez în sistemul de învățământ, să fiu profesor. Simt că trebuie să fie făcute unele schimbări și, vorba aceea, dacă dorești o schimbare, schimbarea trebuie să înceapă de la ține”, mai spune absolventul.

Atunci când era în clasa a X-a, Andrei a postat pe Facebook un clip în care profesoara lui de Desen interpretează, alături de alte două femei, o melodie cu versuri ce descriu un comportament cel puţin discutabil. Drept pedeapsă, elevul a primit nota 2 la purtare. Potrivit postului de televiziune Digi 24, cazul a ajuns în instanţă, iar judecătorii au anulat pedeapsa.

 Andrei Voicu a scăpat de exmatriculare și repetenție după ce, pe semestrul al doilea, a primit nota 10 la purtare, ridicând la 6 media anuală.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.