fbpx

Elon Musk își deschide școală online. Taxa: 7500 de dolari/săptămână

Omul de afaceri Elon Musk a plătit primele costuri pentru o nouă școală on-line, cu scop lucrativ, potrivit unei anchete The Daily Beast. Costurile de școlarizare sunt impresionante: 7500 de dolari pe săptămână, pentru o zi de cursuri în acest interval.

În 2015, Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX, a anunțat că fondează o școală pentru a-i educa pe cei cinci copii ai săi, extinzând-o în cele din urmă ca o școală non-profit pentru copiii unor angajați ai SpaceX.

El a spus la vremea respectivă că școala copiilor săi nu „făcea lucrurile care credeam că trebuie făcute”, așa că a angajat unul dintre profesorii acestora pentru a-l ajuta să fondeze Școala Ad Astra.

Conform documentelor financiare descoperite de The Daily Beast, Școala Astra Nova intenționează să se deschidă în septembrie, în varianta online. 
Directorul Astra Nova, Joshua Dahn, a declarat pentru The Daily Beast că Musk nu este implicat în gestionarea noii afaceri, dar a confirmat rolul său primordial. „Elon a ajutat cu o donație inițială și cu o asistență administrativă de bază pentru a începe Astra Nova”, a afirmat Dahn. Acesta susține că Elon Musk nu are niciun interes financiar în școală, iar copiii săi nu participă la cursurile acesteia.

Despre Elon Musk

Elon Reeve Musk (născut pe 28 iunie 1971) este un inginer, designer și proiectant industrial, antreprenor tehnologic și filantrop. Este un cetățean al Africii de Sud, al S.U.A. (unde a trăit în cea mai mare parte a vieții și locuiește și în prezent) și Canada.

Musk este fondatorul, directorul general și inginerul șef al SpaceX; co-fondator, director executiv și arhitect de produs al Tesla, Inc.; fondatorul The Boring Company; co-fondator al Neuralink; și co-fondator și inițial co-președinte al consiluilui de administrație al OpenAI. A primit premiul Fellowship of the Royal Society în 2018.[ În decembrie 2016, se afla pe locul 21 în lista Forbes a celor mai puternice persoane ale lumii și a obținut primul loc pe lista Forbes a celor mai inovativi lideri din 2019. Are o valoare netă de $27.9 miliarde și este considerat de Forbes pe locul 20 în topul celor mai bogate persoane din lume. Are cea mai mare vechime ca director general a oricărui producător de automobile la nivel global.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.