fbpx

Elevii unei școli din Suceava au dat simularea cu subiectele de anul trecut. „Se mai întâmplă” – șeful ISJ

foto: radiotop.ro

Elevii unei școli din comuna Baia, județul Suceava, au dat simularea la Evaluarea Națională cu subiectele de anul trecut, potrivit Glasul Sucevei, Reacția șefului ISJ, Grigore Bocanci: „Se mai întâmplă, ce, nu ați greșit niciodată?!”

Părinții elevilor au apelat la jurnaliștii de la Glasul Sucevei, după ce elevii din două clase de a VIII-a de la Școala Gimnazială nr. 3 Baia nu au primit de la ISJ Suceava subiectele pentru simularea la Evaluarea Națională, iar cadrele didactice le-au dat elevilor să rezolve subiectele de anul trecut. Mai mult, s-ar fi decis ca aceste lucrări să nu mai fie scanate pentru a fi corectate, pentru a ascunde incompetența celor respinsabili.

„Știm că elevii de la Școala nr. 1 au primit subiecte, dar copiii noștri nu au primit nimic. Ca să nu-i trimită acasă, au scos de pe net subiectele de anul trecut. Nu este corect față de nimeni ceea ce s-a întâmplat, în primul rând față de copii. Ei s-au pregătit, au muncit și au vrut să vadă care este nivelul lor de cunoștințe. Ceilalți copii din comună au primit la sfârșitul săptămânii trecute rezultatele, ai noștri au ajuns bătaie de joc. Cum își permit să se joace așa cu niște copii, să-și bată joc de toată munca lor”, au transmis revoltați părinții copiilor din comuna Baia, care nu au susținut simularea examenului de Evaluare Națională.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean, prin vocea inspectorului general Grigore Bocanci, a recunoscut că elevii celor două clase de a VIII-a de la Școala Gimnazială nr. 3 nu au susținut simularea, dar s-a scuzat că a fost o greșeală.

„Sunt în concediu și nu pot să dau prea multe relații. A fost o greșeală la Baia, se mai întâmplă, ce, nu ați greșit niciodată?!”, a declarat profesorul Grigore Bocanci, șeful IȘJ Suceava.

Și directorul școlii a plecat în concediu și nu a putut fi contactat, precizează Glasul Sucevei,

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.