fbpx

Două eleve au ajuns la spital, după ce un coleg a dat cu spray lacrimogen în baie

sursa foto: timisoreni.ro

Două eleve de clasa a V-a, din Timișoara, au ajuns la spital, joi, după ce un coleg a dat cu spray lacrimogen în baie și li s-a făcut rău.

Incidentul a avut loc la Liceul Tehnologic Electrotimiş, polițiștii fiind sesizați în jurul orei 14:00. Acum are loc o anchetă.

„La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 14:11, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Urbană Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un liceu, din municipiul Timişoara, un elev ar fi pulverizat cu un spray iritant lacrimogen în grupul sanitar din incinta liceului”, anunţă, joi, Inspectoratul de Poliție Județean Timiş, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că două eleve de clasa a V-a s-ar fi simţit rău şi ar fi mers la spital pentru investigaţii medicale.

„La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii s-au deplasat la liceul în cauză, în vederea efectuării de verificări. Totodată, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, în continuare efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului”, a transmis IPJ Timiş.

Evenimentul amintește de un incident asemănător, care a avut loc în lucra februarie în București. Mai mulți elevi au ajuns la spital după ce un coleg de 15 ani a pulverizat un spray lacrimogen la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida. Conducerea colegiului din Capitală a decis că atât elevul care a folosit un spray-ul, cât și colegii care l-au bătut vor avea nota 2 la purtare.

Nota 2 la purtare pentru elevul care a folosit un spray lacrimogen la școală și pentru colegii care l-au bătut

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.