fbpx

Directorul unei școli a chemat Poliția, după ce mama unui elev a anunțat că un profesor i-a agresat copilul

Directorul unei şcoli din judeţul Teleorman a chemat, joi, Poliţia, după ce mama unui elev de clasa a doua a mers la şcoală şi a reclamat faptul că profesorul de religie l-a agresat fizic pe copilul ei, informează News.ro.

Invitată la sediul Poliţiei, femeia a depus plângere penală împotriva cadrului didactic.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a fi petrecut, din declaraţiile date de mamă la Poliție, în cursul zilei de miercuri, în timpul unei ore, când profesorul de religie l-ar fi lovit pe copilul care este elev în clasa a doua al Şcolii Gimnaziale numărul 7 din Alexandria. 

Revoltată, femeia a mers joi la şcoală, pentru a discuta situaţia, iar conducerea şcolii a sunat la poliţie.
La faţa locului au mers poliţiştii Biroului Siguranţa Şcolară care au invitat-o pe mama elevului a la sediul Poliţiei Alexandria pentru continuarea verificărilor.
”Mama copilului a formulat plângere penală pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe, urmând a se propune soluţie prin Parchetul competent”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman. 
Citește și

Jocurile care te vor ajuta să dai plictiseala jos din mașina familiei tale

Potrivit sursei citate, incidentul s-a fi petrecut, din declaraţiile date de mamă la Poliție, în cursul zilei de miercuri, în timpul unei ore, când profesorul de religie l-ar fi lovit pe copilul care este elev în clasa a doua al Şcolii Gimnaziale numărul 7 din Alexandria.  Potrivit sursei citate, incidentul s-a fi petrecut, din declaraţiile date de mamă la Poliție, în cursul zilei de miercuri, în timpul unei ore, când profesorul de religie l-ar fi lovit pe copilul care este elev în clasa a doua al Şcolii Gimnaziale numărul 7 din Alexandria. 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *