fbpx

Declarație controversată a managerului FCSB: Școala poate fi un factor perturbator

Mihai Stoica, managerul general al FCSB,  a descris școala drept ”un factor perturbator” în activitatea fotbaliștilor.

Stoica este de părere că fotbaliștilor români nu le lipsește școlarizarea, astfel că nu își face un obiectiv din a-i sprijini pe tinerii ca Octavian Popescu să își continue studiile.

Întrebat la postul de televiziune Digi Sport de ce nu îl încurajează pe Octavian Popescu să își continue educația, Stoica a răspuns: „Cel mai important pentru Popescu acum este fobalul. Am avut un jucător care a vrut să îl învoiesc ca să meargă la școală. L-am învoit și nu a ajuns fotbalist, deși avea foarte multe calități. Pe mine mă interesează fotbalul.

Alexandru Pantea nu e bun la școală, dar dacă îl intrebi cine e fundaș stânga la Bayern Munchen și când e născut, știe. Eu, între a studia nu știu ce materie, chimie, și a studia Bayern, prefer să studieze Bayern. Nu mă interesează niciun factor perturbator, iar școala poate fi un factor perturbator!”.

Managerul Mihai Stoica spune că nu consideră importante majoritatea materiilor care se predau în școli, dar recunoaște că jucătorii ar face bine să învețe limba engleză, pentru a fi pregătiți de un transfer peste granițe. Acesta l-a dat exemplu pe Olimpiu Moruțan, care se descurcă greu în Turcia din acest motiv. „Am vorbit să găsim o profesoară de engleză ca măcar când e echipa în cantonament să îi facem să învețe. Moruțan e la Galatasaray și nu știe engleză”, a declarat Mihai Stoica pentru Digi Sport.

fcsb

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.