fbpx

Profesorul Marcel Bartic, editorialist Educație Privată, va realiza o emisiune la Europa FM

Profesorul Marcel Bartic, editorialist Educație Privată, va fi gazda unei emisiuni săptămânale la postul de radio Europa FM.

În fiecare marți, la Europa FM, Piața Victoriei abordează teme din Educație, într-un format unic care permite interacțiunea directă cu ascultătorii. Europa FM a lansat campania „Tu ești vocea care contează. Împreună suntem Europa FM”, transformând cea mai ascultată emisiune de interviu radio, Piața Victoriei, în dezbatere la care ascultătorii lansează întrebări, opinii și teme de discuție.

“Predau istoria la gimnaziu și liceu de mai bine de șaptesprezece ani. Am avut întotdeauna convingerea ca misiunea unui profesor nu începe și nu se oprește în sala de clasă și că rolul lui este acela de a oferi societății un model de cunoaștere și gândire critică.

Vocea profesorilor poate și trebuie să fie mai prezentă în spațiul public și in alte octave decât cele de natură sindicală. E nevoie de expertiza, curajul și optimismul lor pentru a da un restart societății românești. Simt că e nevoie, mai mult ca oricând, să (re)devenim oameni ai Cetății. M-a bucurat mult invitația de a mă alătura echipei Europa FM pentru că este un prilej de a evidenția rolul pe care Educația îl are în viața comunității din care facem parte.

Școala nu este o instituție a profesorilor sau a celor care au copii. Este a noastră, a tuturor. Ne privește pe toți pentru că reprezintă cheia unui viitor mai bun” a declarat Marcel Bartic.

1 comment

  1. carmen spune:

    Felicitari ! Prezenta domnului profesor Bartic este un castig pentru post, auditoriu si o garantie ca educatia romaneasca nu duce lipsa de cadre didactice valoroase .

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.