fbpx

Curtea Senatului se deschide pentru copii. Deputatul Iulian Bulai: Eu voi împleti baloane

Curtea Senatului se va deschide mâine pentru copii şi le va pune la dispoziţie celor mici locuri de joacă şi ateliere creative.

Deputatul USR-PLUS Iulian Bulai a anunțat că va participa la eveniment și va împleti baloane pentru cei mici.

Pe 1 Iunie, Bulai a povestit că în adolescență una dintre sursele sale de venit a fost împletirea de baloane și a câștigat din această ocupație suficient de mult încât să viziteze mai multe țări, să își cumpere cărți și să își ajute mama.

Anunțul făcut de Iulian Bulai în legătură cu evenimentul care va avea loc mâine:

Mâine se deschide curtea Senatului. Pentru copii, părinți și bunici. Vor fi mai multe ateliere pentru copii. Eu voi împleti baloane pentru copiii prezenți. Am cumpărat deja baloanele și pompa. După ora 15.00 voi fi acolo.
Felicitări, Anca Dragu, pentru inițiativa deschiderii curții Senatului!
Curtea Parlamentului trebuie redată cetățenilor. Gardul inutil din jurul Parlamentului trebuie să dispară. Copiii, tinerii și bunicii trebuie să ocupe acest generos spațiu verde. Le aparține.
Pe mâine după amiază!

Pagina de Facebook a instituției a oferit, de asemenea, detalii despre atracțiile cu care îi așteaptă pe copii:

Harta activităților din #SenatulCopiilor, 5 iunie.
De la tiroliană la echipamente militare, de la face painting la bătăi cu apă, de la teatru la concerte, toate activitățile sunt gratuite.
Vă așteptăm!
Pe 5 iunie, echipe de personal medical specializat vor asigura la intrarea în Grădinile Senatului testare antigen GRATUITĂ pentru toate persoanele care nu îndeplinesc una din condițiile de participare stabilite de CNSU pentru evenimentele în aer liber cu 1000 de persoane și anume:
10 zile de la rapel;
test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore;
test antigen negativ efectuat în unitate sanitară specializată;
test anticorpi;
Testarea rapidă va dura aprox. 15 min.
Vrem să putem sărbători copiii în siguranț

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.