fbpx

Program de formare online cu Alain Najar, lector principal la École Hôtelière de Lausanne

Într-o perioadă cu multe provocări pentru industria ospitalității și cea a serviciilor conexe, grupul educațional winsedswiss lansează un nou program de formare online, de scurtă durată, sub denumirea „Cost Optimisation in Hotels and Restaurants”.

cost optimization

În perioada 28 octombrie – 11 noiembrie, profesorul Alain Najar va âmpărtăși din experiența și cunoștințele sale operatorilor din industria ospitalității și retail, managerilor, analiștilor de costuri, managerilor financiari, de nivel mediu și superior. (formare)

Seria de patru seminarii online  este concepută pentru a le oferi participanților instrumente utile oricând – dar mai ales în contextul actual – de a aprofunda tehnicile de optimizare a costurilor, prin înțelegerea elementelor cheie care definesc echilibrul final între gestionarea eficientă a cheltuielilor și crearea de valoare adăugată clienților, pe termen lung.

Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor identifica soluțiile necesare pentru echilibrarea balanței între profit și pierderi (P&L) și vor aprofunda principalii indicatori de performanță (KPI), pentru a ști cum să optimizeze strategic costurile, prin reducerea acestora și maximizarea valorii afacerii, păstrând în același timp satisfacția clienților, ca punct central al organizației.

 Mai multe informații despre acest program educațional le puteți găsi pe pagina winsed.swiss/en/cost-optimisation

Alain Najar este lector senior la Ecole hôtelière de Lausanne (EHL), Elveția, din 1992. Este absolvent al EHL și deține un MBA la Business School Lausanne, fiind evaluator oficial al EFQM (Fundația Europeană pentru Managementul Calității) și trainer certificat în ospitalitate (Certified Hospitality Educator – CHE). Expertul Najar este, de asemenea, fondatorul companiei sale de consultanță Najar – Hospitality – Consulting.


Grupul educațional elvețian winsedswiss (World Institute of Service Education), cu filiale în România, Elveția și Serbia, are ca obiectiv principal crearea și derularea unor programe educaționale pentru fiecare etapă a vieții unui om, de la grădiniță la universitate și pe tot parcursul carierei profesionale. Aceste programe acoperă domeniul serviciilor, de la ospitalitate, retail, la managementul sănătății, al sportului și al luxului. În acest scop, winsedswiss dezvoltă parteneriate cu cele mai renumite instituții de învățământ din domeniu. 


Dacă ați ajuns aici, citiți și

15 sfaturi pentru părinții ai căror copii participă la cursurile școlare online

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.