fbpx

Cum încearcă o educatoare din Texas să-i liniștească pe părinții îngrijorați de revenirea copiilor la grădiniță

Dana Kimmell, educatoare la o grădiniță din Texas, le-a adresat o scrisoare deschisă părinților care ar putea să fie îngrijorați de întoarcerea celor mici la grădiniță, în contextul pandemiei:

Textul scrisorii

* vom purta, de asemenea, măști la o distanță de 2 metri! **

Dragă părinte de grădiniță,
Permite-mi să te ajut să înțelegi unde va intra copilașul tău. ❤️

Bună! Bine ați venit la Grădiniță! Sunt educatoarea ta❤️, sunt atât de fericit că ești în clasa mea! 😁 Uită-te la viziera mea faină! Arăt ca un astronaut? 👩🏻‍🚀 Poate că vei primi și o cască de astronaut! O, știu că o să-ți lipsească mama, și mamei îi este dor de copilașul ei! 👶🏼👦🏼 dar GHICI CE …. ajungem să le vedem din nou pe mame peste puțin timp! ❤️Uite! Un nou prieten! O să vă distrați atât de bine în pauză! Este timpul să intri acum … Dă-i mamei o îmbrățișare MARE, pe care o vei simți în inima ta toată ziua până când o vei vedea după școală !!
Este timpul să ne spălăm pe mâini, apoi să ne găsim locurile! Să învățăm o melodie de spălare a mâinilor! Sunteți gata? 🎵Acum să învățăm literele !! Acesta este oA și se citește „aaa” o puteți spune?? O auziți răsunând în viziere? Puteți auzi sunetul pe care îl faceți?
E timpul pentru educație fizică, este atât de distractivă! O să alergi și o să te joci cu prietenii tăi !! O să-ți placă!
Oh, uite! Clasa noastră a fost curățată cât am fost plecați! Acum ajungem să ne citim cărțile! 📚 Vom folosi biblioteca noastră și „magazinul” de cărți o dată pe săptămână! Cu toții vom primi cărți noi vineri și vom lăsa cărțile pe care le-am avut toată săptămâna pentru a fi curățate în timp ce suntem plecați! Acum, luați cărțile pe care le-ați ales și alegeți un loc inteligent și confortabil! Un loc inteligent este departe de oricine cu care ai putea dori să vorbești, în felul acesta ajungem cu toții să ne citim cărțile și să privim imaginile fără să fim distrași de prietenii noștri!
Părinți, aș putea continua la nesfârșit această plimbare prin zilele noastre. Este posibil sau nu să puteți spune unde au fost efectuate ajustări în ceea ce privește COVID. Ideea „distanțării sociale” nu este nouă într-o clasă de grădiniță. Pentru ca micuțul tău să aibă succes în învățare, iar eu să am succes în predare, am ales întotdeauna „puncte inteligente” în timpul perioadelor de învățare.
Predarea la grădiniță este pasiunea mea și vă pot asigura că există profesori din întreaga lume care își pregătesc sălile de curs în timp ce citiți acest lucru. Pregătindu-și inimile pentru a adora complet 24 de noi copii. NICIODATĂ nu am lăsa niciodată școala să fie un motiv de frică pentru ei. Mi-aș dori să vă putem prezenta fiecare mod în care ne pregătim pentru a vă proteja copilul (NU doar de la COVID !!!! Ne pregătim să îi protejăm în fiecare an!), Dar pur și simplu nu avem suficient timp. Aveși încredere. Oferă-i acest lucru profesorului copilului tău. Vom face același lucru pentru voi!

Texas Texas