fbpx

Corina Atanasiu îi îndeamnă pe profesorii și directorii din mediul rural să solicite achiziția de laboratoare prin PNRR

Corina Atanasiu, fost Secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, le transmite profesorilor și directorilor de școli să aplice pentru fonduri PNRR destinate achiziției de laboratoare pentru orele de științe. Atanasiu insistă asupra faptului că laboratoarele nu sunt condiționate de existența unui spațiu dedicat, există variante mobile, pot fi utilizate într-o sală normală de clasă.

”Nu uitați! Unul din doi copii în România este analfabet științific!”, mai spune reprezentanta USR.

Mesajul Corinei Atanasiu, integral:

Dragi prieteni cu mai multă vizibilitate decât mine, ajutați-mă să transmit mai departe acest mesaj:
Dragi profesori de științe și directori din școli mici din mediul rural,
Aveți sau nu aveți săli dedicate laboratoarelor, PUTEȚI solicita achiziționarea din PNRR, de kituri de experimente și echipamente IT pentru orele de științe.

Acestea NU sunt condiționate de existența unui spațiu dedicat, există variante mobile, pot fi utilizate într-o sală normală de clasă, bancurile și mesele pot fi pe rotile și pot fi mutate cu ușurință.
Nu ratați această șansă unică pe care o are România de a ieși măcar puțin din analfabetismul științific, de a vă face orele infinit mai plăcute și de a-i face pe copii curioși!

Astăzi, un director de școală mică de la țară îmi spunea că și-a luat gândul de la dotările aferente pentru că nu are spații de laboratoare.
NU are nicio importanță. Dimpotrivă, există un indicator în schema de finanțare PNRR dedicată acestui tip de achiziții, care se numește „număr laboratoare nou înființate”.

Cereți kituri de experimente în analizele de nevoi pe care le depuneți la consiliile județene sau la primării! Cereți echipamente IT de care aveți nevoie în laboratoare!
Este treaba dumneavoastră să prestați ore de calitate iar dotările vă ajută infinit!
Construitul de ziduri este treaba lor, a autorităților locale, și nu limitarea dumneavoastră!
Nu uitați! Unul din doi copii în România este analfabet științific!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.