fbpx

Caz revoltător la Liceul de Arte din Slobozia: Elev bătut în clasă, sancționat pentru comportament violent

Tatăl unui elev care urmează cursurile Liceului de Arte din Slobozia acuză conducerea școlii că i-a sancționat pe nedrept copilul, care a fost victima agresiunii unui coleg. Potrivit părintelui, elevul agresor nu a primit nicio pedeapsă.

Într-o postare pe Facebook, tatăl prezintă o filmare a presupusului incident, dar și documentul care atestă sancțiunea primită de fiul său.

”La Liceul de Arte din Slobozia copilul meu este cel lovit, iar după 2 luni și jumătate de la incident Doamna Diriginta împreună cu Domnul Director au hotărât să sancționeze tot pe copilul lovit cu mustrare scrisa pentru comportament violent, iar pe copilul care lovește nu l-a sancționat în nici un fel, Oameni buni spuneți, voi ce ați face în locul meu. Am atașat și mustrarea primita”, spune părintele.

 

”Educație Privată” a contactat conducerea Liceului De Artă Ionel Perlea din Slobozia, pentru a prezenta și punctul de vedere al acesteia. Până la ora publicării acestui articol, nu am primit niciun răspuns. Vom prezenta replica liceului, imediat ce reprezentanții acestuia ne-o vor transmite.

 

Pe pagina sa de internet, Liceul de Arte din Slobozia își declară misiunea, după cum urmează:

Liceul de Arte “Ionel Perlea” este unic în județul Ialomița, o unitate de învățământ relativ nouă, dar un mare și modern complex școlar (învățământ preșcolar, primar, gimnazial și liceal cu peste 1 400 elevi) cu un ethos distinct, care asigură elevilor noștri o pregătire aleasă, continuu ascendența și înalt performanță, în concordanță cu exigențele unei societăți democratice,într-o continuă mișcare , cu aplicații integratoare occidentale.
Studiul muzicii, al artelor plastice, al limbilor străine, utilizarea calculatorului, concomitent cu o atentă cultivare a valorilor civice, a talentelor și abilitaților științifico-tehnice, literar-artistice și sportive ale elevilor, se constituie în ținte specifice, urmărite încă din învățământul preprimar.
Toate, susținute de un conturat spirit de echipă – profesori, elevi, părinți, – într-un climat în care fiecare elev să se realizeze la nivelul posibilităților lui intelectuale.