fbpx

Bunica elevului bătut la palme de învățător: ”Nu puteam să tac! Nu știe, îi dați nota 4, dar nu trebuie să îl bateți”

Învăţătorul de la Şcoala Protopopeşti, comuna Tăcuta, acuzat că a bătut cu bățul la palme un elev din clasa a II-a, va fi convocat în faţa comisiei de disciplină, care va dispune măsurile legale, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, citați de AGERPRES.

De asemenea, potrivit Poliției, în cauză a fost deschis și un dosar penal.

Într-o declarație acordată publicației locale Vremea Nouă, bunica elevului a explicat de ce a decis să reclame incidentul. Părinții copilului sunt plecați la muncă în străinătate, iar bunica este cea care are grijă de el.

 “Copilul e în grija mea, eu răspund de el. Normal că i-am făcut poză și i-am trimis mamei lui să-l vadă. Ea lucrează în Franța și nu i-a venit să creadă, a zis că ea muncește prin străinătate ca să își poată da copilul la școală și profesorii îl bat!?”, a declarat bunica băiatului.

”L-am luat ușor-ușor și, până la urmă, mi-a zis: <mamie, am luat bătaie că nu am știut la matematică pe sărite tabla înmulțirii>. Câte cifre, atâtea bețe la palmă. Am mers acasă, i-am pus gheață și a fost mai bine. Marți am mers și am vorbit cu domnul director, m-a pus să scriu ce s-a întâmplat și am dus hârtia la domnul director de la Tăcuta. Astăzi (n.r. ieri) am vorbit și cu domnii de la ISJ. Nu pot să tac. Fie că este copilul meu sau al altuia, el nu trebuie bătut. Nu știe, îi dati nota 4 , dar nu trebuie să îl bateți. Am zis că a fost puțin nervos. Eu înțeleg, dar asta nu înseamnă că trebuie să se descarce pe copii”, a povestit bunica băiatului.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.