fbpx

Învățător, acuzat că ar fi lovit cu bățul peste mâini un elev, pentru că nu știa tabla înmulțirii

Sursă foto: Facebook/Școala Gimnazială „Sf. Andrei” Tăcuta

Un învățător din cadrul școlii din Protopopești, județul Vaslui, este subiectul unei anchete demarate de către Inspectoratul Școlar Județean Vaslui. Potrivit publicației Vremea Nouă, bărbatul de 61 de ani a fost acuzat că ar fi lovit cu bățul peste mâini un elev în vârstă de 7 ani, pe motiv că nu ar fi știut tabla înmulțirii.

Cazul a ajuns în atenția autorităților după ce părinții minorului ar fi scris, în mediul on-line, cele întâmplate la școală. “Deocamdată, la școala din Protopopești s-au deplasat doi colegi din cadrul Inspectoratului Școlar și un consilier. Se fac cercetări pentru a se stabili, cu exactitate, ce s-a întâmplat. În funcție de rezultate, se vor lua toate măsurile ce se impun în astfel de cazuri», a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui. La această oră, ancheta este în plină desfășurare, precizează jurnaliștii de la Vremea Nouă.

„O echipă formată din doi inspectori din cadrul instituţiei s-a deplasat la şcoala respectivă, pentru a efectua verificări cu privire la aspectele semnalate. Vom reveni cu un punct de vedere, în funcţie de rezultatele acestor verificări”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IŞJ Vaslui.

Potrivit AGERPRES, până la această dată nu a fost înregistrată o plângere la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui cu privire la acest caz.

1 comment

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.