fbpx

Avenor College organizează Open Day pe 14 februarie

    • În data de 14 februarie, ora 8:40, Avenor College organizează evenimentul Open Day pentru familiile ce doresc să afle mai multe despre avantajele sistemului britanic de învățământ
    • Copiii înscriși la Open Day vor putea participa la o oră de curs alături de elevii și profesorii Avenor 
  • Înscrierile la Open Day se pot face AICI

 

București, 1 februarie 2024. Avenor College, școală internațională bilingvă din București, acreditată de Ministerul Educației Naționale (cu calificativul Foarte bine) și British Schools Overseas (cu calificativul Outstanding)  își deschide porțile pentru elevii care doresc să experimenteze învățarea la cel mai înalt nivel. 

Elevii și părinții lor sunt așteptați la evenimentul DISCOVER AVENOR să descopere cum se întâmplă învățarea la Avenor, cum sunt ghidați copiii în funcție de pasiunile lor și cum arată campusul în care s-au investit doar în ultimii 2 ani peste 4 milioane de euro. Întregul campus este gândit cu grijă în cele mai mici detalii astfel încât să ofere elevilor cel mai bun, mai modern și mai sigur spațiu de învățare și în același timp să permită desfășurarea de activităților de socializare pentru întreaga comunitate.

Evenimentul DISCOVER AVENOR va avea sesiuni dedicate părinților la care vor fi prezenți profesori, elevi și lideri ai școlii care vor explica parcursul educațional și oportunitățile de învățare create pentru elevi. 

Și copiii vor avea parte de o experiență unică. Ei vor fi invitați să participe la o oră de curs, alături de elevii și profesorii Avenor, pentru a experimenta felul în care se desfășoară învățarea la Avenor. 

Atât părinții cât și copiii vor fi invitați să viziteze spațiile din campusul Avenor care cuprinde 5 clădiri, 50 de săli de clasă și laboratoare dedicate științelor, artelor, computer science, design, drama, o sală modernă de sport și două terenuri de sport descoperite. 

 

Elevii Avenor se pregătesc pentru cele mai bune universități din lume. Absolvenții Avenor învață în prezent în universități de top cum ar fi Harvard University, University of Groningen, UIC Barcelona sau University of Amsterdam. Mai multe despre parcursul absolvenților Avenor, specializările și universitățile alese puteți citi aici. 

Despre Avenor College

Avenor College este o instituție educațională non-profit, o școală internațională bilingvă ancorată în cultura românească. Co-creăm pentru fiecare dintre elevii noștri între 2 și 18 ani experiențe de învățare stimulante care le formează competențele pentru viitor. Viziunea noastră este să creăm un reper educațional pozitiv și inovator în România.

Avenor College are dublă acreditare, atât în sistemul românesc, cât și în sistemul britanic. Ministerul Educației din România, prin ARACIP, ne-a oferit calificativul Foarte Bine, iar British School Overseas (BSO), reprezentând Department for Education (DfE) din Marea Britanie ne-a oferit calificativul Outstanding pe toate standardele.

Avenor College are peste 700 de elevi și o echipă cu peste 150 de membri. Școala are două sedii în zona de Nord a Bucureștiului: o elegantă vilă istorică în care funcționează grădinița și un campus special proiectat și construit la liziera pădurii Băneasa, în Greenfield, pentru a găzdui școala și liceul.

WWW     FACEBOOK       LINKEDIN      YOUTUBE     INSTAGRAM 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.