fbpx

Avem o nouă câștigătoare a unei invitații duble la meciul Stejarilor

Continuă seria concursurilor care au ca temă sportul și meciurile test ale echipei naționale de rugby a României din luna noiembrie, care se vor desfășura la Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

Ieri vă provocam cu o întrebare legată de „porecla” echipei naționale  de rugby? 

CONCURS 

Răspunde la întrebarea de mai jos și poți câștiga o invitație dublă la meciul România – Uruguay, de duminică 13 noiembrie, de la ora 13:30, de pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

Sub ce nume mai este cunoscută echipa națională de rugby a României?

Răspunsul corect este STEJARII și a fost dat de toți participanții la concurs. Dacă aici am fost surprinși, în ceea ce privește câștigătorul… nicio surpriză, avem o nouă câștigătoare a unei invitații la un meci de al echipei naționale de rugby a României!

Stejarii o vor avea în tribune pe Elena ([email protected]) alături de un invitat sau o invitată. Astfel se demonstrează, o dată-n plus, că rugby-ul are aderență în rândul doamnelor și domnișoarelor. Felicitări, Elena!

tragere la sorti

România (locul 17 în ierarhia mondială) şi Uruguay (locul 18) s-au întâlnit de 12 ori până acum, 9 victorii revenind „stejarilor”, două sud-americanilor, fiind înregistrat şi un rezultat de egalitate. Cele două echipe s-au întâlnit şi în acest an, în cadrul turneului de vară pe care „stejarii’ l-au făcut în America de Sud, împărţindu-şi victoriile 30-22 pentru România şi 26-20 pentru „Los Teros”. Tero reprezintă Nagâțul și reprezintă pasărea națională în Uruguay.

Să sperăm că mâine 13 va fi cu noroc! Mai multe detalii despre meciul de mâine le puteți găsi aici.

Hai, Stejarii! 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.