fbpx

Elev filmat dansând pe mașina polițiștilor aflați în școală la o acțiune preventivă

Un elev din Giurgiu a fost filmat de către un coleg în timp ce dansa pe o mașină de poliție și a urcat clipul pe TikTok, relatează Ziare.com.

Tânărul s-a urcat pe autospecială în timp ce oamenii legii erau în interiorul Școlii Speciale din municipiul Giurgiu, pentru o acțiune preventivă. 

Polițiștii au transmis că elevul este instituționalizat în cadrul unei case de tip familial. „O să-și îndeplinească visul: se întâlnește cu procurorul”, au scris oamenii legii într-un comentariu la videoclipul postat pe Tik Tok.

„La data de 11 noiembrie a.c., în timp ce polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Biroului Siguranță Școlară desfășurau activități preventive în interiorul Școlii Speciale nr.1, din municipiul Giurgiu, un elev, instituționalizat în cadrul unei căsuțe de tip familial, s-a urcat pe autospeciala M.A.I., fiind filmat de către un alt elev. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, au transmis polițiștii.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.